Какво да очаквате през седмицата, в зависимост от зодията?

Астрологична прогноза за периода 12 – 18 октомври
12 окт 2020 20:47, Дарена Найденова
1
Какво да очаквате през седмицата, в зависимост от зодията?
Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 12 – 18 октомври, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Едно от условията да се случат новостите, които желаете и към които се стремите е да не се сравнявате с околните. Не мислете за това кой е по`късметлия от вас и на кого повече му е провървяло. Напротив, формулирайте ясно целите си и трасирайте пътя към тях. Комбинирайте собствените си умения с външните фактори. Със сигурност има хора, на които можете да разчитате и не биха ви отказали съдействие в момент на затруднение. Помислете за задълженията си и то не само от материален и финансов характер, а и от чисто човешки. Ако някой ви е направил услуга, притекъл се е на помощ в труден момент, то намерете начин да се реванширате. Съзнанието, че сте били полезни ще ви тонизира.

Телец

Налични са предпоставки за интензивни контакти през тази седмица, а дали ще се възползвате от тях или не, зависи изцяло от вас. От гледна точка на грижата за здравето е желателно да не прекалявате с общуването. От друга страна, онези от вас, чийто бизнес зависи от броя на клиентите, трябва да поддържат нормален ритъм на работа и да наблюдават поведението на конкуренцията. Не са изключени „удари под кръста“, които с малко повече гъвкавост и предварителен анализ бихте могли да избегнете. Материалното ви състояние ще е без промяна. Избирайте развлечения, които не предполагат жестове на разточителност.

Близнаци

Представителите на вашия знак са всеизвестни с неизчерпаемия си оптимизъм. Благодарение на него успяват да се справят с критични ситуации, които за някой друг биха се оказали фатални. През тази седмица ще ви е истински необходим, защото ще се наложи да преодолеете повече от едно сериозно затруднение. Стремете се да се справите самостоятелно и не се подвеждайте по чужди съвети, особено на хора, от които не сте ги искали. Не е сигурно, че целта им ще е да ви помогнат и вместо това може да ви вкарат в още по-сериозни „приключения“. Със сложни финансови решения се занимавайте само когато сте абсолютно спокойни. Всяка стъпка, направена под напора на емоциите ще ви върне назад.

Какво очаква останалите зодии през тази седмица, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Милиционерски синдром и фуражка просташка!