Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 12 - 18 октомври
12 окт 2020 22:26, Ивета Иванова
9
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pixabay

Овен

Не се опитвайте да представите себе си като това, което не сте. Независимо дали сте обвързани или не, най-правилната тактика през тази седмица е да бъдете истински и откровени. Изразявайте мислите и чувствата си чистосърдечно и ще се радвате на разбиране, съчувствие, желание за близост. За самите вас ще е далеч по-лесно да постигнете душевно равновесие и да избегнете конфликтите.
 
Телец
 
Още в началото на седмицата ще установите, че въздействието ви върху околните е по-силно от обикновено. Ще се радвате на повече внимание към себе си, но и на повече изисквания или по-точно очаквания. Ако в гравитиращите около вас фенове има такива, с които бихте желали да се сближите, постарайте се да не ги разочаровате. Не позволявайте на никой да се намесва в отношенията ви. Ще ви навреди умишлено.
 
Близнаци
 
С присъщия си оптимизъм, харизма и обаяние ще сте неустоимо магнетични буквално за всеки, който се намира на няколко метра в радиус от вас. Ще стабилизирате съществуващите отношения, ще създадете и нови. Едно от нещата, които не бива да правите е да хитрувате. Бъдете искрени с половинката си, той/тя ще е изцяло на ваша страна и ще се включи в изпълнението на всяка ваша идея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
пурко с мотоциклета преди 3 години
Тая седмица трябва да се плащат сметките.Каква любов?
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сееееекс.
5
0
 
0
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Тва ли набави от гугле глyпчo, за толко време... Хахха.И да, тоя е малко по-точен, но има и още! Резултата е важен, на малцината, ей!
4
0
 
0
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
До MaйMyнaтaИстинската...любофф е като появата на...духовете;всички говорят за тях,но...малцина са ги виждали.Ла Рошфуко
3
0
 
0
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
До Гошо...TъпoтoЛюбовта глyпaкo е мотивация, да събереш всички чувства на куп!А това е невъзможно, особено за теб. Относно твоя Франс, си го турям на подметката на цъpвyля
2
0
 
0
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Любоффта е...долна страст,тя не би могла да се...всели у един...разумен дух.Анатол Франс
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другата колежка...