Седмичен любовен хороскоп за 19–25 октомври

Обвързаните Раци ще наблегнат на комуникацията с любимия човек
19 окт 2020 11:25, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 19–25 октомври
Снимка: Istock

Венера, планетата на любовта, ще изиграе съществена роля тази седмица. Любовният ни живот ще бъде по-интензивен. Любовта ще ни докосва и променя, ще полагаме усилия за създаването на дълготрайна и стабилна връзка. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Любовта ще се окаже подкрепяща за кариерните ви цели. Ако се намирате във връзка, любимият човек ще бъде ваша опора и ще ви подтиква да следвате мечтите си свързани с работата. Двамата ще отпразнувате успеха, което ще ви сближи още повече. За самотните Овни има шанс за служебен флирт.

Телец

Телците може да се почувстват така, сякаш всичките им мечти се сбъдват, що се отнася до любовта. Ако отскоро се срещате с някого, то усилията ви ще бъдат възнаградени. Сериозно обвързаните представители на зодията също ще имат хубава любовна седмица. Тези, които търсят любовта, също няма да скучаят, защото интересните запознанства са пред тях.

Близнаци

Някои от Близнаците ще осъществят плановете си да заживеят под един покрив с любимия човек, а решението им ще бъде добре посрещнато от близките им. Необвързаните може да имат интересна среща. Ако имате сериозна връзка, обърнете повече внимание на романтиката, особено ако с любимия човек сте се отдалечили напоследък. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
телец на 70 години преди 3 години
Доволен съм от хороскопа. Падна ми се юница на 60 години.