Как реагират в неудобна ситуация всяка зодия?

Кои запазват хладнокръвие...
20 окт 2020 18:14, Теодора Драгоева
5
Как реагират в неудобна ситуация всяка зодия?
Снимка: IStock

Неудобните ситуации са нещо, което се случва на всеки човек и то във всеки един етап от живота му. Различните хора реагират различно на неловките ситуации. Нашето поведение също така е пряко свързано със зодиакалния ни знак. Има зодии, които реагират непредсказуемо, включително и в неудобната ситуация. Има други, които успяват да запазят хладнокръвие, трети пък се опитват да се измъкнат с различни маневри и хитринки...

Вижте как реагират 12-те зодии в неприятна, злепоставяща ситуация:

Овен – Държи се хладнокръвно и уверено

Хората от този знак са уверени по рождение и успяват да минат с гордо вдигната глава през всяка ситуация, дори тя да е крайно неловка. Ако неудобната ситуация е свързана с невежеството им по даден въпрос, възможно е тяхната увереност да пострада и те да се смутят. Ще го направят само за секунди и после пак ще се окопитят. Овенът успява да овладее всяка неприятна ситуация с видима лекота.

Телец – Впряга своята креативност

Телците биха направили всичко възможно, за да избегнат неприятната, засрамваща ги ситуация, стига да могат. Ако все пак попаднат в такава, те гледат да се измъкнат от нея мирно, с привидно спокойствие и класа. Без значение каква е ситуацията, те рядко биха загубили своето самообладание. По-скоро ще покажат положителна нагласа, ще вкарат малко хумор или ще измислят нещо креативно, което да промени ситуацията към добро.

Близнаци – Ще насочат вниманието в друга посока

Близнаците имат двойствена природа и обикновено реагират в неловка ситуация по два начина. Когато нещата не се развиват както те очакват, Близнаците вътрешно може да агонизират, но външно се опитват да насочат вниманието на околните в друга посока. Другият им вариант за реакция е да станат твърде раздразнителни и да изчезнат от мястото на събитията.

Рак – Ще се смути и... разплаче

Поради свръхчувствителната и емоционална природа на хората от този знак, не е учудващо, че в неудобна ситуация, те се чувстват ужасно и го показват. Засраменият или унижен Рак вероятно няма да сдържи емоциите си и е възможно дори да се разплаче. Този знак и без това лесно се изнервя, дори и без причина, а пък когато се сблъска с някакво неудобство, той може направо да превърти.

Лъв – Справя се чрез манипулация

Никой не може да злепостави лесно човек от зодия Лъв, защото той е голям манипулатор. Той не би допуснал ситуация, в която да бъде в ролята на жертвата. Ако някой го смята за глупак, Лъвът ще направи всичко възможно, за да демонстрира колко красив, силен, готин, богат, забавен, успял и т. н. е (ще изтъкне всичките си постижения), така че пропуските в интелекта му да минат на заден план.

Дева – Ще реагира със самоирония

Хората от този знак са страхотни реалисти. Девите осъзнават прекрасно своите силни и слаби страни и няма да се опитат да се скрият от неудобната ситуация. Те приемат тези ситуации като част от живота и нямат нищо против от време на време да изпадат в неловкост. Те владеят самоиронията и спокойно могат да се надсмиват над грешките си, да се шегуват с тях, вместо да се засрамват.

Везни – Ще се омъглят

Хората от зодия Везни наистина искат всяка ситуация в живота им да минава плавно, спокойно, без стрес и търкания. Личностите от този знак от дъното на душата си не понасят неприятните, нелепи ситуации. Те по-скоро ще изберат да напуснат мястото на събитието, отколкото да се срамуват, да се карат с някого или да трябва да се оправдават за нещо. Везните винаги се опитват да избягват конфликтите ситуации, включително и неудобните.

Скорпион – Ще му се да потъне в земята от срам

Скорпионът може да си умре от срам, когато попадне в неудобно положение. Той ще се опита да приеме ситуацията с класа и хладнокръвие, така че другите да не забележат колко силно засегнат е, но вътрешно ще се чувства абсолютно унизен и смачкан. Известно е, че хората от този знак приемат всички неща в живота си много вътрешно. Това важи с пълна сила и за неудобните ситуации.

А как реагират останалите зодии в неловки ситуации, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ауууууу, какви глупостиииииииииииииииии...