Есенни тенденции и шапките за сезона

Аксесоарът ще превърне тоалета ви в нещо невероятно
24 окт 2020 17:04, Дарена Найденова
0
Есенни тенденции и шапките за сезона
Снимка: pexels.com

Тъй като температурите започнаха бавно да падат, дрехите ни ще стават все по-дебели и обемисти, докато се превърнем в жива закачалка, пълна с 5 слоя облекло, допълнени от пухено палто. Според някои, зимата е един от най-лошите сезони за модата, тъй като почти не можем да видим нищо друго, освен якетата. Един трик обаче може винаги да ни помогне да подобрим есенното или зимното си облекло и в същото време да ни държи топло.

Тайната е в добавянето на малка забавна шапка, независимо дали става въпрос за баретата на „Емили в Париж“, или за обикновената зимна шапка, която носим вече пет зими подред. В случай, че вашата колекция се нуждае от актуализация, ви предлагаме шест различни модела, които си струва да включите в тоалетите ви през следващите два сезона.

Разбира се, не е задължително да включите всичките шест шапки, но е добре да изберете някоя от тях, тъй като по този начин със сигурност ще привлечете вниманието на околните.

Барета
Наскоро по платформата Netflix беше пуснат сериала „Емили в Париж“, който накара много хора да си помечтаят за френския стил. Затова първото ни предложение за есенна шапка е класическата барета, която не е по-различна от миналата година. Това е красив аксесоар, който е по-подходящ за женската част от обществото и може много лесно да се комбинира както с рокли, така и с обикновени дънки и риза.

Широкопола шапка, шапка "идиотка", с козирка и още предложения, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари