Хелоуин е празникът на тези 4 зодии

Ето кои са във вихъра си тогава
27 окт 2020 23:30, Ивета Иванова
23
Хелоуин е празникът на тези 4 зодии
Снимка: Pexels

Тези зодии обожават празника Хелоуин. Те са много развълнувани, когато дойде есента и броят дните до 31-и октомври. Вече са измислили какъв ще е костюмът им и знаят на кое парти ще са. Вижте кои са те, според "Elite Daily".

Близнаци
 
Харесва им да променят себе си, настроението си, вибрациите наоколо. Казва се, че те имат 2 лица - на Хелоуин Близнаците могат да бъдат, които пожелаят, без да бъдат съдени. Имат много интереси и хобита, затова празникът е предизвикателство за тях. Избират нещо от тях, влизат в роля и се чувстват чудесно. А и Хелоуин партитата много им харесват, тъй като са социални. Там тези зодии намират нови приятели.
Лъв
 
За Лъвовете Хелоуин е поредният шанс да блеснат с избора си на облекло и прическа. Харесва им да събират всички погледи, когато влязат в помещението, и да бъдат център на внимание. Те подбират много внимателно костюма си, за тях това е истинско изкуство. И приемат купонът за Хелоуин като сцена, на която ще покажат своя блясък. Много са креативни, затова винаги правят впечатление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари