Кои са сродните души на Стрелеца?

Вижте ги
31 окт 2020 22:26, Иванка Гъркова
4
Кои са сродните души на Стрелеца?
Снимка: Pixabay

Хората от зодия Стрелец може да не са от най-романтичните, но пък са честни, отговорни и притежават уникално чувство за хумор. Те обичат да се забавляват и с тях животът никога не може да бъде скучен.

Понякога Стрелецът е твърде зает с планирането на поредното приключение, че не му остава никакво време за срещи. След много кратки връзки и раздели, той открива, че идеалният човек за него е бил пред очите му, но не го е забелязал.

Според астролога Кларис Монахън, родените между 22 ноември и 21 декември винаги търсят нови преживявания, но и някого, с когото да ги споделят. Техният девиз е “Аз разбирам!“, като очакват от човека до тях да не настоява да се променят в името на връзката. Приемат ли техния ентусиазъм и жажда за живот, нещата между тях ще потръгнат.

Кои са сродните души на зодия Стрелец?

Овен (21 март – 19 април)

Двата огнени знака може да са темпераментни, но съберат ли се на едно място, ще бъдат доста ентусиазирани в отношенията. Овенът се управлява от агресивния Марс, докато експанзивният Юпитер ръководи Стрелеца. Според Монахън това ги прави идеалните половинки в леглото.

Тъй като и двамата са доста енергични, понякога могат да се карат за надмощие, но въпреки това са подходящи за сериозна връзка. Като сродни души, те разбират потребностите на другия и знаят как да го направят щастлив.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Подобно на Стрелеца, Водолеят не е знак, който търси активно половинка. По-често той ще попадне и хареса Стрелец след съвсем неромантичен сценарий, а доста по-късно ще открие, че е сродната му душа. По думите на астролога, между двата знака има силни вибрации и връзката им ще издържи на изпитанията на времето.

Стрелецът и Водолеят обичат да правят изненади на другия и с това да разнообразяват сивото ежедневие. Друго доказателство, че са сродни души е това, че са готови да зарежат всичко на момента и направят нещо щуро,

Кои други зодии са сродни души на Стрелеца, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
3
 
! Отговори
стрелкиня преди 3 години
До Анонимен 1За любовница е върха!За съпруга е пълна нула!
1
1
 
6
 
! Отговори
Снайпер преди 3 години
Заглушител, оптика и резервен пълнител.