Таро прогноза за ноември за всяка зодия

Напрежение за Девите
4
Таро прогноза за ноември за всяка зодия
Снимка: Istock

Ноември вече е тук, а таро картите разкриват редица вълнуващи събития за представителите на зодиака. Очакват ни изпитания, обрати и изненади. Повече вижте в следващите редове.

Овен

През ноември представителите на зодията ще трябва да отделят еднакво време за работа и любов. Много е важно да се пазите от измами и клюки. Самотните Овни ще имат неочаквани запознанства. Колкото и да ви се иска да имате любовни вълнения, бъдете с едно наум към противоположния пол. В работата ще бъдете продуктивни, пред вас ще се открият нови възможности, приходите също ще ви радват. Не забравяйте да се грижите добре за здравето си.

Телец

Месецът ще ви накара да бъдете по-предпазливи в отношенията си с хората. Ще отсеете тези, които не са добронамерени към вас. В любовта, самотните е малко вероятно да започнат сериозна връзка. Ще имате ухажори, но сякаш няма да ви се струват достойни за вас. Тези, които вече се намират във връзка, ще се радват на стабилност и внимание от страна на любимия човек. В работата се пазете от клюки и не харчете, ако не е наистина необходимо.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
глас от тъдява преди 3 години
Първото изречение за Телец е много вярно, от снощи в провинцията, освен вечерен час, въведоха и градска карантина с изгледи от другата седмица да е индивидуална.
2
0
 
1
 
! Отговори
Белот преди 3 години
Очевидно според Таро прогнозата за ноември, ще ви спрат тока.
1
0
 
1
 
! Отговори
Православен преди 3 години
Това са магьоснически занимания, не се занимавайте с духове и магьосничество, защото после няма да може да се отървете от неприятности!