Седмичен любовен хороскоп за 9 – 15 ноември

Напрежение за Близнаците
0
Седмичен любовен хороскоп за 9 – 15 ноември
Снимка: Istock

Космическите „любовници“ Венера и Марс се противопоставят. През тази седмица ще бъдем по-смели да говорим и да действаме. Ако сме имали колебания относно любовна връзка или взаимоотношения, то сега ще получим по-голяма яснота. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Овните ги очаква седмица на напрежение в любовта. Възможно е да имате разногласия с партньора и те да са породени от различен характер, да не искате да се съобразявате с нуждите на другия. Самотните Овни също е важно да внимават. Марс ще ви помогне в любовта, но ако има някой привлякъл вниманието ви, не действайте агресивно спрямо него в желанието си да ви забележи. Това може да отдалечи човека.

Телец

Телците определено ще знаят какво чувстват, къде са и от какво имат нужда в любовта. Марс ще допринесе за това. Някои от вас ще искат неизяснени любовни отношение да бъдат изяснени или те напълно ще приключат. Новолунието във вашия партньорски сектор тази седмица предполага ново начало на съществуваща връзка, а за необвързаните, че нова любов е на път.

Близнаци

Хубаво е да държите любовния си живот настрана от приятелите, без значение дали сте във връзка или изпитвате емоции към някого. Не споделяйте проблемите си, а се опитайте да ги разрешите сами. Комуникацията ще е ключова и в двата случая, а скандалите няма да разрешат проблемите ви. Не бъдете крайни при взимането на решение, особено под влиянието на емоциите.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари