Колко пъти в живота се влюбва всяка зодия?

Счита се, че средно човек се влюбва истински до 4 пъти
17 ное 2020 23:20, Теодора Драгоева
11
Колко пъти в живота се влюбва всяка зодия?
Снимка: IStock

Усещането, че сме влюбени е може би едновременно най-прекрасното, еуфорично, завладяващо, зареждащо, а понякога и обсебващо чувство в нашия живот. Всяка монета обаче си има две страни.

Често любовта ни учи да понасяме и най-големите разочарования в живота си, именно чрез нея разбираме какво означава да разбият сърцето ни на милион парчета. Не всеки човек има късмета да намери истинската си любов от първи опит. Никой не може да предскаже с точност колко опита ще са ви нужни, за да намерите своята голяма любов.

Счита се, че средно човек може да се влюби истински до 4 пъти през целия си живот. Тези няколко връзки обикновено са различни и от всяка човек научава нещо важно за себе си, а и извлича и полезни уроци за отношенията между хората.

Все пак астрологията може да ви подскаже малко, ако вземем предвид характерните черти на всеки от 12-те знаци. А ето и колко пъти най-вероятно ще се влюби в живота си всеки един зодиакален знак:

Овен – веднъж се влюбва дълбоко

Овенът започва връзките си бързо и бързо ги приключва. Той е готов на по-дълбоки отношения, едва когато срещне подходящия човек. Тогава той дава всичко от себе си за тази връзка, тъй като вече вижда своето бъдеще и остатъка от живота си с въпросния човек. Любовта на Овена не е краткосрочна. За него това е вечно чувство. Ето защо, Овните обикновено се влюбват истински само веднъж в живота. Ако връзката се окаже провал, те трудно ще инвестират същите чувства и емоции в други отношения.

Телец – влюбва се два-три пъти в живота си

Хората от зодия Телец са безнадеждни романтици. Те са влюбчиви, макар че осъзнават разликата между временната и вечната любов. Те усещат много добре кои техни партньори оставят по-дълбока следа в живота им и кои не чак толкова. Телецът е наясно и какво е чувството да ти разбият сърцето. Шансовете за представителите на този знак да се влюбят силно два-три и дори четири пъти в живота си са големи. Те винаги са готови да дадат шанс на нова връзка, дори да са преживели голямо разочарование в миналото.

Близнаци – всеки път си мислят, че са срещнали голямата любов

По отношение на любовта Близнаците приличат на малко дете. Всяка нова връзка ги изпълва с вълнение и мисли, че най-накрая са открили точния човек... и така до следващия път. Те имат голямо сърце, което иска да раздава любов. Освен това Близнаците са доста непоследователни в романтичните отношения – те много умело започват връзките си, но излизат от тях доста тромаво. Близнаците ще се влюбят няколко пъти в живота си. Тяхното „завинаги“, всъщност означава „докато ми омръзне“.

Рак – ще се влюби най-много два пъти в живота

Представителите на тази зодия са мечтатели, които вярват, че ще открият сродната си душа. Тези хора са доста обсебващи в началото на връзката си, особено докато са силно влюбени. Тази тяхна склонност понякога се оказва пречка и води до минимум една тежка раздяла в живота им. На тях им коства много време и усилия да залепят парчетата на разбитото си сърце, но тъй като копнеят за обич, все пак откриват нов човек на по-късен етап. Най-голямото предизвикателство за Раците е да научат да обичат себе си преди всичко.

А как се влюбват останалите зодии, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ох, не спирам да се смея! Как вихрумват наистина тия глупости?
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еквала на овена и аз така мисля така трябва да е
2
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С мъж-близнаци - за нищо на света.
1
1
 
5
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
Четивото е за вестник "Стършел" ако не беше толкова бездарно.