4 зодии, които обичат да се фукат

Ето кои са те
19 ное 2020 00:05, Ивета Иванова
7
4 зодии, които обичат да се фукат
Снимка: Pexels

Тези зодии обичат да показват придобивките си, да изпъкват с тоалети и прически, да изтъкват положителните си качества. Те копнеят за внимание и като го получават, се чувстват по-значими. Вижте кои са те, според "Pink Villa".

Лъв
 
Имат нужда от много внимание и го търсят, за да получат признание и похвали. Искат винаги да са под светлината на прожекторите, да бъдат забелязани, да се чувстват като звезди. Знаят как да станат център на внимание. Имат нужда някой да ги глези, да изразява възхищението си към тях. Затова, често демонстрират екстравагантни тоалети и луксозни придобивки. Харесва им да слушат красиви думи, свързани с тях.

Близнаци
 
Те са душата на компанията и присъстват на всеки купон. Дори да не целят да спечелят вниманието на околните, винаги успяват да го направят, тъй като са много забавни, общителни и разказват интересни истории. Палави са и правят впечатление. Обичат да показват какво са си купили от различни екскурзии, както и своите дрехи и бижута. Флиртуват добре, затова също се радват на внимание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
5
 
1
 
! Отговори
Зоро преди 3 години
Аз съм зодия Везни. Като Путин. За фотографията е вярно. За други неща не съм съвсем съгласен. Но по-важното е друго. Жените ни харесват. Славим се като добри любовници сред дамите мъжете Везни. Има защо. :)
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мерси за рекламата но не точно така