На мода: Оперни ръкавици

Звездите ги обожават!
20 ное 2020 23:30, Ивета Иванова
11
На мода: Оперни ръкавици
Снимка: Pixabay

Зимата чука на вратата и предстои да прекарваме все повече вечери в затворени пространства, тъй като в парковете вече е студено. Наближават и коледните празници, както и имени дни, което означава, че ни очакват доста партита.

И трябва да включим в гардероба си повече официални тоалети, с които да сме елегантни и да правим впечатление. Има един зимен аксесоар, който ще е истински хит през следващите месеци - това са т.нар. оперни ръкавици.
 
Те са винтидж аксесоар, част от ретро модата, затова са много стилни. Доста знаменитости вече залагат на дългите ръкавици, които се комбинират с елегантни бални рокли. Ако носите такъв тип ръкавици, вие ще изглеждате изтънчени и ще си придадете ретро вид, пишат от "Pop Sugar".
 
Звездите, които редовно носят оперни ръкавици, са Ариана Гранде, Бионсе, Зоуи Кравиц, Риана, Блейк Лайвли.
 
Първите три дами ги комбинират с официални рокли, но Блейк носи дълги черни кожени ръкавици с широка флорална рокля и дълги черни кожени ботуши - затова, може да правите експерименти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зимата ще се скъсваме да ходим по балове.Докато руските сайтове показват как нормалните хора се предпазват от респираторни инфекции,тук ни занимават с разни пошлости.
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 4Малчи уеее