Защо Камала Харис предпочита перли?

Някои смятат, че те носят скрито послание
24 ное 2020 19:54, Иванка Гъркова
62
Защо Камала Харис предпочита перли?
Снимка: БГНЕС

„Мелания е класи над Джил Байдън", "Стилът на новата първа дама не може да се сравнява с този на Мелания Тръмп", "Джил Байдън има друго положение в обществото, поне работи, а не чака мъжът ѝ да я издържа“...

Тези и още други коментари може да видим в социалните мрежи след президентските избори в САЩ. Безспорно е, че на някои американци ще им трябва доста време, за да свикнат с новата първа дама и новото управление на страната. Докато някои спорят кой се облича по-добре – Джил Байдън или Мелания Тръмп, някои модни експерти обърнаха внимание на стила на Камала Харис. Новият вицепрезидент обича костюмите и има афинитет към перлите.

Изчистени, или в комбинация със злато и сребро, на един ред или повече, скъпоценните камъни са предпочитани от Харис за нейните официални изяви. Според някои експерти, за да ги носи толкова често, те имат символика за нея или носят скрито послание.

Каква символика носят перлите?

Според специалистите по естествени камъни, перлите са символ на чистота и невинност. Някои дори ги наричат „сълзите на боговете“. Предполага се, че Клеопатра държала да сервират вино на най-знатните си гости с по една от тях във всяка чаша.

От астрологична гледна точка, перлата се асоциира с Луната. Докато белите се препоръчват за представителите на зодия Рак, то черните са подходящи за тези със знака Козирог.

Перлите поглъщат негативната енергия – едно от предимствата им. Те помагат на притежателите им да открият истината, като засилват чувството на честност и лоялност.

Камала е с перли още от студентските години

Камала Харис завършва университета „Хауърд“ през 1986 г. Там тя е член на обществото Alpha Kappa, където заедно със „своите сестри“ носела перли. И до днес тя поддържа приятелски отношения с някои от тях, като накитите със скъпоценните камъни ѝ напомнят за безгрижните студентски години.

„Перлите са знак на изтънченост и мъдрост. Ние обучаваме младите дами да бъдат лидери и да бъдат уверени в това, че имат мъдростта да ръководят... и това върви ръка за ръка с истинския смисъл на това, което е Alpha Cappa“, това коментира през август д-р Гленда Глоувър по повод любимите бижута на Харис.

Когато това лято Джо Байдън обяви номинацията си за вицепрезидент, Камала даде старт на своята кампания, носейки лъскави черни перли. Вижте още за Камала и за избора й да носи перли в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още по темата: сащДжо БайдънUddd Ndri
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
0
 
! Отговори
Антиерекция преди 3 години
Да изброим някои амреикански политички: Мадлин Олбрайт, Кондолиза Райс, Виктория Нюланд, Хилари Клинтън, Ники Хейли, а сега и Камала Харис....Ех, мечти........
47
0
 
2
 
! Отговори
Чернатата перла преди 3 години
Защото е Черната перла ?!!
46
1
 
5
 
! Отговори
Защото преди 3 години
Защото тия от тия етноси налитат на всичко лъскаво сато свраки.
45
2
 
4
 
! Отговори
Защото преди 3 години
Защото тия от тия етноси налитат на всичко лъскаво сато свраки.
44
0
 
7
 
! Отговори
Скептик преди 3 години
Ами алчност
43
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защото има пари, за разлика от голтаците, които гласуваха за нея.
42
0
 
2
 
! Отговори
Радо преди 3 години
И аз предпочитам да е вечно лято в БГ , ама то е зима.А и кво значение има какво иска тази.?
41
0
 
4
 
! Отговори
Гост+ преди 3 години
Защо Камала Харис предпочита перли? Странен въпрос ни задава фейк пресата. А дали пък наистина ни интересува отговорът на този *** въпрос............
40
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има нещо зловещо в лицето на тази камила.
39
0
 
2
 
! Отговори
БХ (Боли на ХрУщЯла) преди 3 години
Не ми дреме.
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пластичният "и" хирург е виртуоз. Как хубаво "и" е оперирал адамовата ябълка на "дамата"....
37
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предпочита и позлатени зъби, в комбинация с електрикаво розово и зелено. Те от тоя субконтинент са така.
36
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 39Ама сериозно ли си ислиш, че си бял?
35
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До пенсионер 3930% ат наеслениеето? ХХАХААХАХХА!
34
0
 
12
 
! Отговори
ДЕМОН–КРАТИ преди 3 години
Ама крадци изобретиха демон-кратите и кадри един път като тази хартисала от редовните. Става за пометка на дълбоката държава, за нищо друго. Мелания е от друг свят спрямо тази днендърка, жена бяла, хубава, да ти е кеф да я гледаш. Демонкратите вадят кранти като Хилари и джендърки като този ***. Ега ти Америката на Демонкратите, вредни ***, ама пък с перли!
33
0
 
14
 
! Отговори
Не става за нищо преди 3 години
Перли на врата й не променят какво защитава и как я бутат с гласовете на умрелите. Голяма излагация от въд локвата с тая и с Джо. Така им се пада на измамниците с гласове.
32
1
 
13
 
! Отговори
до 32 преди 3 години
виждам страхотна двойка - крисива бяла жена с висок, представителен, успял бял мъж до нея, който е осигурил и на нея и на 5-те си бели деца, всичко за да имат живот мечта!
31
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето как хамериканците не си познават електората! Тая не може да няма поне един златен зъб и татуировка на рамото Камала + Яшар = LOVE !
30
10
 
2
 
! Отговори
Stoyanov преди 3 години
До ДемонКратиТи като видиш Тръм и Мелани какво виждаш, любов ли?
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПерлитеВсъщност сноб идва от sine nobile, което означава "без титла" и е било слагано на пред имената на таблеките, когато "големците са се събирали" и е първоначално било използвано за обида от аристократите, защото не им е харесвало, че някой дето не от тяхното котило, може да стане от "големите". И са го позлвали като психологическо оръжие, за да отказват хората със "скромно" потекло.За някой хора, думата сноб е хвалба.