Занимания, които ще ви помогнат да разпуснете

Вижте кои са те
25 ное 2020 03:00, Ивета Иванова
8
Занимания, които ще ви помогнат да разпуснете
Снимка: Pexels

2020 година беше много напрегната за всички нас. И е напълно нормално да изпитваме чувства като умора, тъга, тревожност и т.н., заради пандемията от коронавирус и карантината, която последва. В моментите, в които ви е тежко и искате да се успокоите, може да се заемете с някои полезни хобита. Те влияят добре на психическото здраве. Вижте кои са, според американския "Cosmopolitan".

1. Четете книга
 
Няма по-хубав начин да избягате от реалността и да се разсеяте от това да започнете да четете някоя интересна книга. Така ще се фокусирате над нещо друго, ще мислите за персонажите и сюжета, ще се вълнувате от това какво предстои да се случи на следващите страници.
 
2. Изпробвайте нова рецепта
 
Много хора започнаха да готвят повече по време на карантината, тъй като прекарват доста време вкъщи и намират свободно време. Намерете някоя интересна и вкусна рецепта и изпробвайте своите кулинарни умения. Така ще работите с ръцете си и това също може да ви успокои.

3. Изгледайте урок за гримиране
 
В YouTube e пълно с уроци, които показват как да си направите професионален и стилен грим. Момичетата могат да изгледат някое клипче и да пробват да се гримират по този начин. После да си направят селфита и да се похвалят с резултата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: здравестресзанимания
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Абсолютно преди 3 години
До Рейнджъра Ами да, кажете на жената на монтьорчето с рейнджъра за гадостите, които мъжът й върши вечер след работа и в съботите зад гърба й - с въпросната маникюристка с вид на застаряващ *** и с клиентките в сервиза - нека жена му да е наясно, да му вземе половината имущество от по време на брака и да си намери някой свестен, по-умен и по-качествен мъж. Успех !
3
1
 
1
 
! Отговори
Рейнджъра преди 3 години
Направете добро - кажете на жената на харманлийския монтьор нинито, че мъжът й кръшка всяка вечер след работа,между 6 и 9 часа - с маникюристка, с клиентки,не подбира, а те после разказват на всички, че харманлийското бананче било микроскопично и изгнило на вкус и мирис, а рейнджърчето си въобразявало,че е готин пичага, ама нито бил от най-умните, нито от най-можещите, самолетът трудно излитал и кацал само след минутка-две. А жена му не е лош човек, а и мъжът на маникюристката е златен.
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хммм ... Аз ходя да стрелям с пушката и пия яко после, а през петъците се друсаме с аверите и лашкаме разни жени ...Помага ли ми да се отпунса? Не точно, ама поне е забавно.
1
0
 
5
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
бабата обичаше да разпуска по друг начин!