Лунно затъмнение и пълнолуние в Близнаци на 30 ноември

Четири зодиакални знака ще усетят най-силно събитието
Обновена: 28 ное 2020 21:22 | 28 ное 2020 21:17, Михаела Лазарова
6
Лунно затъмнение и пълнолуние в Близнаци на 30 ноември
Снимка: Istock

На 30 ноември ни предстои лунно затъмнение в знака на Близнаци. Лунните затъмнения открояват области от живота ни, които трябва да бъдат изчистени, всичко, което вече не е необходимо да присъства в живота ни.

Те ни разкриват къде се държим твърде здраво и къде трябва да се пуснем. Лунните затъмнения може да ни направят по-уязвими, уплашени или несигурни от това, което предстои.

Но точно това затъмнение ще ни донесе и така чаканата светлина. То ни напомня, че скоро ще имаме плодородна почва, на която да посеем семената си. Ако се случи нещо да напусне живота ни, трябва да знаем, че има причина това да се случи. Разбира се, това може да доведе до болка и разочарование.

Но на 30 ноември ще ни очаква и пълнолуние в знака на Близнаци. Лунното затъмнение в този последен ден на месеца ще отвори период за трансформации. Ще се движим по път, който ще ни помогне да изхвърлим и да се освободим от всичко, което вече е изживяло времето си и не ни е необходимо. Ако имате стари вещи, непотребни дрехи, хора, с които не ви се общува, изчистете ги от живота си.

Тъй като това космическо събитие попада в знака на Близнаци, може да почувстваме нуждата да балансираме както физическото, така и духовното си здраве. И това е прекрасно, защото можем да намерим своя вътрешен пламък и да го подхраним.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Салса и тиквата щте изхвърля не ми е нужна щте вии я дам на вас
5
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САС всички стари вразки се разделям и старите дрехи исварлям но със мацката която сам сега ще до живот няма хунта мъта за винаги сме се зарекли абе знаем и това че използвайте моята мацка за да кажете некви нещата но машината му минало време хитреци и си мислихме че този не разбира но здраве да еее
4
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ААА аз САС мацката която обичам не се разделяммм да ви е ясно мнногооо си я обичам няма раздяла
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Но сте заварени САС тия глупости веселим се еее не изричаме че от време на време пишехте некеи добри нещтща а може би умишлено аса умни сте бреее
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Умишлено чета точно тук от година защото знам че умишлено ги слагате тези статйй точно тук вие си вкарвате некви филми от оровокацйй и маниполацйй ништо друго и си милите че някои ви вярва тук след толкова провокацйй просто си оплатяваме времето тук не защото вярваме на писаното опитвате се да държите някои все некви светлини и омагьосан кръг но не се получава ...
1
5
 
6
 
! Отговори
Несмезодии преди 3 години
А оставка на тиквата на 30.11 няма ли да има?