Само за жени! Хороскопът ви за декември

Очаква ни вълнуващ месец
5
Само за жени! Хороскопът ви за декември
Снимка: Istock

Декември месец ще бъде един динамичен завършек на 2020 година. Ще бъдем решителни, дейни, поставящи си различни цели. Няма да липсват трудности, но и с тях ще се справим. Какво ви очаква според зодията, вижте в женския ни хороскоп.

Жената Овен

През декември ще се радвате на късмет, особено що се отнася до финансите. Възможни са неочаквани приходи или примамливо предложение за работа. Въпреки това не се препоръчва да рискувате, ако не сте напълно сигурни. Семейните отношения ще ви носят хармония, ще се отдавате на любими занимания, хобита, които ще ви носят приятни емоции. Като цяло ви очаква спокоен период, но и да имате известни трудности, опитайте се да преминете през тях с усмивка. В любовта няма да скучаете.

Най-щастливи дати през този месец ще бъдат 5, 8, 12, 17, 22 и 30.

Жената Телец

Дамите Телци може да получат предложение за повишение в работата или пък ангажимент, който да им донесе допълнителни доходи. Помислете добре преди да приемете, особено ако се касае за ощетяване на някой друг. Декември е много добър месец за изграждане или възстановяване на взаимоотношения. Възползвайте се от благоприятния момент, защото със сигурност във вашата работна или лична среда има хора, с които би било добре да постигнете разбирателство. Хубави дати за вас са 2, 4, 14, 18 и 26-и декември. Любовта ще ви носи приятни емоции, ако не пришпорвате събитията и не си създавате конфликти с половинката за дреболии.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А хороскоп за мъже няма ли,а само за жени? Дескриминация е това,тъй да знаете.
2
3
 
3
 
! Отговори
БРАДАТА ЖЕНА преди 3 години
За жени с бради и мустаци важи ли?
1
2
 
1
 
! Отговори
Жената котка преди 3 години
Тези "щастливи" числа за тото 5/35 ли са или за бинго.