Зодиите, които прощават, но не забравят

Представителите на тези знаци таят горчивината в себе си
11
Зодиите, които прощават, но не забравят
Снимка: IStock

Някои хора са толерантни и снизходителни, лесно прощават грешките на другите. Има и личности, които са доста злопаметни и никога не забравят лошото. Вторият тип хора таят горчивината в себе си дълго, понякога цял живот. Случва се те да дадат устно прошката си, но вътрешно никога не забравят постъпката, която ги е наранила. Този тип хора най-често са представители на 5 зодиакални знака.

Ето и кои са те:

Телец – изпитва непримиримост към лошите постъпки

Хората от този знак държат на справедливостта. Когато един Телец усети умишлена грешка спрямо него, той се разстройва от дъното на душата си. Телците са много лоялни, грижовни и честни към близките и приятелите си и затова те не могат да приемат, когато човек от обкръжението им предава тяхното доверие с лека ръка. Тяхната непримиримост към лошите постъпки им пречи да забравят грешката, дори да твърдят, че са простили.

Лъв – внимавайте да не го злепоставите

Хората от зодия Лъв са най-горделивите човешки същества. Тяхното его е над всичко. Те мразят всичко и всеки в живота си, който случайно застраши тяхната гордост, чрез някакъв вид обида или унижение. Ако представител на тази зодия бъде злепоставен от друг човек, дори той да му е близък, Лъвът никога няма да може да му прости. Лъвовете по принцип не са много отмъстителни, но е възможно и да потърсят някакъв вид реванш.

Родените под този знак са от типа личности, които правят всичко по силите си в името на хората, на които държат. Затова техният свят буквално се срутва, когато близък човек ги засегне грубо, предаде ги или сгреши спрямо тях. Тогава Девите разбират, че всичките им усилия са отишли на вятъра. Приемат го като нападение, като вид атака срещу личността им. Затова те никога не забравят лошото.
 

Вижте кои са другите зодии, които помнят горчивината“в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: астрологиязодиипамет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както се казва - простил съм, но не съм забравил.И не трябва.
5
0
 
3
 
! Отговори
~ преди 3 години
До ScorpioИ аз съм асцендент Скорпион, наистина това, че някой ме е предал после не мога да го възприема като нормален човек.
4
0
 
2
 
! Отговори
~ преди 3 години
Лювовете били мразели да ги злепоставят? Обаче обичат да гледат сеир как злепоставят някой друг заради тях, и сигурно го правят от гордост и величие
3
0
 
9
 
! Отговори
Хах преди 3 години
Щом не си забравил, значи не си простил.
2
3
 
0
 
! Отговори
Ген Минетчийски преди 3 години
Аз съм лъв а моя котьо е овен,любовта ни започна от пръв поглед....явно имаме голяма съвместимост в хороскопите
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Телец съм и съм съгласен с написаното за моята зодия. Само ще уточня, че чисти духом хора мръсни номера не правят.