Какво да очаквате тази седмица, според зодията?

Астрологична прогноза за периода 14 – 20 декември
14 дек 2020 23:10, Иванка Гъркова
1
Какво да очаквате тази седмица, според зодията?
Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 14 – 20 декември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

За да се справите със затрудненията ще трябва правилно да разпределите силите си и бързо да се ориентирате в обстановката. Не се надценявайте и не се изолирайте. Преобладаващо екипната работа ще е по-продуктивна и за предпочитане. Активното ви участие в заниманията на колектива ще впечатли останалите участници и ще ви помогне да стабилизирате позициите си. Вдъхновяващите емоции ще са свързани с личните отношения. Близките ще разчитат на съдействието ви и ако им помогнете да реализират замислите си, ще ви се отблагодарят подобаващо.

Телец

Началото на седмицата ще е обещаващо, но след сряда е доста вероятно да имате затруднения. Мобилизирайте се. Ще се справите, ако отделяте достатъчно време за почивка и не се оплаквате от „несгодите на живота“. Приемете проблемите като възможност да покажете на какво сте способни. Минимизирайте разходите до неизбежните. Избягвайте посещението на магазини и базари. Ще се изкушите да купите нещо ненужно и ще съжалявате.

Близнаци

С професионалните занимания ще се справите блестящо, но в личен план е възможно да преживеете разочарование. Вероятно ще се наложи да осъществите кратко пътуване. Промяната на обстановката ще ви се отрази положително. При запознанство с нови хора бъдете предпазливи, външният вид често лъже. Не е подходящо да влагате средства в скъпи стоки. Възможно е да получите не големи приходи от изделия, които в момент на вдъхновение сте изработили самостоятелно.

Вижте какво очаква представителите на останалите зодии в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не сме зодии