Седмичен любовен хороскоп за 14 – 20 декември

Лъвовете ще взимат решения
Обновена: 14 дек 2020 11:32 | 14 дек 2020 11:32, Михаела Лазарова
3
Седмичен любовен хороскоп за 14 – 20 декември
Снимка: Istock

Очаква ни седмица на промяна в любовта и за повечето представители на зодиака тя ще е положителна. Намесват се Венера, Сатурн и Юпитер. Очаква ни и слънчево затъмнение. Повече за всяка зодия, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тази седмица слънчевото затъмнение и планетата на любовта Венера, ще окажат силно влияние върху вашия любовен живот и то в положителен план. Ако сте самотни, може да се разнообразите с флирт или да се запознаете с интересна личност. Тези от вас, които имат любим човек до себе си ще се радват на хармония. Възможно е да се случи голямо житейско събитие, което да ви донесе приятни емоции и да ви сближи още повече.

Телец

Представителите на зодията определено ще жадуват за дълбоко, интензивно, интимно и еротично преживяване. Слънчевото затъмнение ще окаже влияние на вашия 8-и дом на интимността и в спалнята може да очаквате невероятни мигове. Ще се чувствате по-сигурни в това да разкриете тялото и душата си пред някого, към когото изпитвате силни емоции. За обвързаните това може да е любимият им човек. Венера също ще добави повече хармония. Ще бъдете уязвими и отворени за любовта.

Близнаци

Всичко за вас е свързано с любовта и партньорството тази седмица. Слънчевото затъмнение ще окаже влияние върху вашия сектор за взаимоотношения, отваряйки мощен портал за енергия за ново начало в любовен план. Самотните Близнаци ще се разделят със страха от обвързване, което само ще направи живота им по-интересен. Двойките, които са от няколко месеца заедно, може да заживеят под един покрив. Сериозно обвързаните ще се радват на хармония и хубави емоции с любимия човек.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Там е работата, че нищо не ни очаква в любовта.
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глупости...