5 зодии, зависими от социалните мрежи

Ето кои са те
18 дек 2020 22:15, Ивета Иванова
4
5 зодии, зависими от социалните мрежи
Снимка: Pexels

Тези зодии прекарват много време в социалните мрежи. Те са пристрастени към Facebook, Instagram, Twitter или Snapchat и по цял ден скролват из телефона. Вижте кои са, според "Times Of India".

Близнаци
 
Като се събудят, те веднага взимат телефона и започват да гледат постовете из Facebook, както и новините, докато още са в леглото. Близнаците са много социални, обичат да споделят за живота си в социалните мрежи, да разкриват своите вкусове и предпочитания. Казват кога нещо им харесва и заявяват подкрепата си към каузи или определени личности. Обичат да водят разговори на социална тематика в интернет, както и да говорят за страстите си.

Лъв
 
Лъвовете винаги искат да са център на внимание и да блеснат, това важи и за социалните мрежи. Затова, да са инфлуенсъри или звезда в социалните мрежи е важна задача за тях. Обичат да споделят снимки от екскурзии, да показват новите си дрехи и аксесоари, да постват селфита, на които са уверени и позитивни, за да разберат другите, че те са щастливи. Обикновено имат много последователи и приятели. Провяват търпение и профилите им са перфектни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като знаем автора не се засягсме