Тенденции в бижутата за сезона

Вижте какво да носите
25 дек 2020 22:45, Ивета Иванова
17
Тенденции в бижутата за сезона
Снимка: Pexels

 Дори по време на карантината, отново можем да блеснем с избора си на бижута, когато ходим на домашни партита, именни дни, рождени дни или на разходка по коледните пазари и магазините. Вижте с кои бижута ще направите най-много впечатление и какво е модерно тази зима, според американския "Cosmopolitan".


Флорална скулптура
Не става въпрос бижуто да има флорален мотив, а основата му да бъде флорална скулптура. Например, пръстен или обеци, чиито основи са големи розови рози с листенце. С такъв тип бижута внасяте свежест във визията си и винаги се забелязвате. Маргаритките и лилиите също са голям хит за пръстени, обеци и колиета.
 
Комбинация от злато и перли
Класическите перли се комбинират перфектно със злато, което ви прави много елегантни и стилни. На такива бижута може да заложите за официални събития. Например, може да изберете гривна със златна верижка и бели перли по нея. Колиетата и обеци с такава комбинация също са вариант.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: тенденциизимабижута
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
щи дам аз ба тебе едни бижута.хората нямат едно ястие да сложат на трапезата по този най-велик праздник.деца сираци ядът лучена манджа със стар ляб като за коледа-ти ми опъваш пастици за тенденцията на дрънкулките.не те либе срам ***?
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 9Никой не го интересува.
4
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
m
3
2
 
6
 
! Отговори
Тримата Мустакати преди 3 години
Най добре да се носят златни пръстени и огърлица с диаманти над 80 карата. Това отблъсква всички микроби и гадини надалеко.
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако искаш да се почувстваш като звезда и да блеснеш - седни на елхата!С бижута нЕемаа да стане. :D
1
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тенденциите в сезона са да не се носят часовници и бижута заради коронавируса. Дори и да си миете ръцете, по бижутата се задържат вируси и микроби. За това евентуално само обеци се носят. Но не е препоръчително да се носят никакви бижута. Все пак за хората, които не могат да се разделят с бижутата си нито за ден - се препоръчва щателно да се почистват с дезинфектанти и четка.