Седмичен любовен хороскоп за 28 декември – 3 януари

Възможни са раздели
28 дек 2020 15:32, Михаела Лазарова
2
Седмичен любовен хороскоп за 28 декември – 3 януари
Снимка: Istock

Тази седмица ни очаква пълнолуние в знака на Рак. Емоциите ни ще се изострят, ще бъдем по-чувствителни по отношение на любовта. Някои представители на зодиака може да се почувстват отхвърлени, а да се окаже, че някой просто се нуждае от пространство. Не забравяйте, че притискането няма да привлече някой към вас, а обратното. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Мечтите ви относно определена любовна връзка може да бъдат разрушени, тъй като нещата няма да се случват по начина, по който сте планирали. Възможно е празничните дни да преминат в размисли какво се е объркало между вас и някого, към когото изпитвате емоции. Сериозно обвързаните представители на зодията ще се радват на хубави емоции с партньора.

Телец

Телците ще станат много проницателни относно чуждите емоции. Това би било чудесно, ако вие не сте емоционално натоварени с вашите собствени нужди и емоции, което може да попречи на общуването. Ако искате да давате и получавате любов, ще трябва да се разтоварите от този емоционален товар. Така ще се отървете и от несигурността, която изпитвате. Направете го, за да изпитате любовта, която заслужавате.

Близнаци

Венера – планетата на любовта, се движи през вашия сектор на партньорствата, което обикновено би трябвало да е доста хармонично космическо събитие, да направи любовта ви прекрасна. Но тази седмица тя ще бъде в неблагоприятна позиция с Нептун, което може да доведе до объркания и съмнения дали наистина познавате половинката си. Необвързаните Близнаци може да останат с усещането, че намирането на любовта става все по-трудно. Останете позитивни, но дръжте очите си отворени. Някой ще ви даде знак. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари