Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 28 декември - 3 януари
29 дек 2020 12:33, Ивета Иванова
3
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pixabay

Овен

Наситена с много емоции ще е седмицата за онези представители на вашия знак, които все още търсят сродната си душа. Контактите ще са интензивни, а преживяванията – необичайни. Независимо от всичко, мислете и за здравето си. Що се отнася до обвързаните, те трябва да направят всичко възможно за уеднаквяване на мненията. Лоша идея е да влезете в следващата година с разправии.
 
Телец
Приемете, че това е „седмицата за разплата“. Ще получите благодарност за всичко хубаво, което сте направили през годината и критика за всички пропуски или инати, с които сте се опитвали да покажете характер. Не разочаровайте половинката си. Покажете му/й, че сте готови да оставите разногласията в миналото.
 
Близнаци
Вашите идеи за посрещането на Новата година може да се разминат доста с тези на половинката ви. Не настоявайте на своето, действайте с въображение. Предложете му/й да разделите периода на организацията. Единият от вас да се заеме с програмата преди, а другият – с тази след сливането на стрелките на часовника. Така всеки ще прояви творчество и ще е доволен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Там е работата, че нищо не ни очаква в любовта.
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най- често смешни движения с някоя не обичаща секс женска, закъсала за пари.