Кои са страните с най-красиви жени в света? България извън класацията

Ето къде може да ги откриете, според класацията
29 дек 2020 20:30, Петя Славова
235
Кои са страните с най-красиви жени в света? България извън класацията
Снимка: БГНЕС

Класация разкрива в кои седем държави живеят най-красивите момичета в света. Тя е посветена не само на отделни хора, а на всички момичета, живеещи в определена държава, съобщава БГНЕС. Взема се предвид средния външен вид на жените ие съставен списък въз основа на тези данни. Ето ги и седемте държави, сред които България липсва.

7. Холандия

Може да ви се стори изненадващо, но в тази страна има много красиви жени. Изглеждат страхотно, поради средната височина – 170 см и всички са много слаби. Синият е най-често срещаният цвят на очите при холандските жени. Също така повечето от тях са блондинки, което им придава още повече красота. Струва си да се отбележи, че за тях е обичайно да се подлагат на диета и жените почти винаги остават слаби и силни.

6. Венецуела

Във Венецуела живеят и доста високи жени. Средната им височина е 167 см и е една от най-големите в света. Почти всички жени, живеещи в тази страна, имат кафяви очи и тъмен цвят на кожата. Косата им също е с тъмни нюанси, което означава, че всички те са доста сходни помежду си. Венецуелките са много привлекателни и може би едни от най-красивите.

5. Етиопия

Жените на тази африканска държава са не само най-красивите на континента, но на практика в целия свят. Те винаги имат много черни очи и буйна черна коса, което ги кара да изглеждат доста интересни. Те имат сравнително ниска средна височина – само 160 см, но понякога достигат до 190 см. Имат стройни фигури и много правилни черти на лицето, поради което попадат в списъка.

4. Китай

Нямаше как да не включим в списъка красиви китайки. Отличителна черта на китайските жени е, че те са сред най-ниските в света. Средната им височина е само 155 см. Освен тесните си очи, заслужава да се отбележи, че имат права черна коса и тесен, прав нос. Кафявите очи и тъмният цвят на кожата също им придават много привлекателен вид. Струва си да се отбележи, че имат много висок коефициент на интелигентност.

3. Русия

Разбира се, руските момичета също са включени в тази класация. Няма да говорим за цяла Русия, а само за европейската част. Средната височина на красавиците е около 165 см. Цветът на очите е много разнообразен: кафяв, зелен, син. Кафява и златиста коса е характерна за рускините. Те се характеризират с тесни черти на лицето и удължена форма на главата. Руските модели са едни от най-добрите в света.

2. Швеция

Швеция е известна и със своите красиви жени. Средната височина на шведските красавици – 165 см, което не е изненадващо. Разбира се, русите и често дори бели коси са типични за жените в региона. Най-често те, разбира се, имат зелено-кафяви очи, но чисто зелените също не са необичайни. Заслужава да се отбележи и фактът, че те имат много добра физика, защото водят здравословен живот.

1. Украйна

Именно украинките се считат за най-красивите момичета. Средната им височина е 166 см. Най-красивото са зелените им очи, които имат много правилна и почти перфектна форма. Разбира се, русата коса е много по-често срещана в страната, но се среща и тъмна коса, макар и рядко. Те имат много стройна фигура и кръгло, гладко лице. И именно те се считат за най-красивата националност сред всички жени в света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


235
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
4
 
10
 
! Отговори
Монголоид преди 3 години
Китайките интелигентни? Боже, по големи коне с капаци от тая късокрака нацийка няма. 1.5 милиарда да се оставят да бъдат подмятани от една шепа хора - трябва да си много елементарен за това.
154
13
 
3
 
! Отговори
Оннождач преди 3 години
От тия 7 изброени, само за Венецуелките съм съгласен и то зависи с какви примеси са. При Рускините/Украинките нещата са 50/50, другото е плява. Най красивите и породисти жени в света са в Кавказкия регион (Армения, Грузия, Азербайджан и Руските Кавказки Републики) - точка.
153
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който е ходил по северна Европа знае че нашенските са зле, бързо застаряващи лица, големи ..зове, пострчнно пушат и пият по сто кафета на ден. Има красиви българки но са рядкост.
152
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Немите.
151
3
 
5
 
! Отговори
От 184 преди 3 години
И Хърватия.
150
8
 
4
 
! Отговори
Най-красивите жени преди 3 години
Куба, Пуерто Рико, Венецуела, Колумбия, Бразилия, Армения, Грузия, Иран, Южна Корея, Япония, Филипини. От Европа - Исландия, Швеция, Унгария, Чехия, Украйна, Русия.
149
14
 
3
 
! Отговори
Майкъл Дъглас преди 3 години
Италианките и Еллинидите (Грекините) са най-КРАСИВИТЕ НА СВЕТА !!НЕСЛУЧАЙНО МИС СВЯТ БЕШЕ ГЪРКИНЯ ПРЕЗ 1990 .А ИТАЛИЯ ИМА 7 ПЪТИ МИС СВЯТ .ТОВА Е НАЙ-СТАРАТА И ПРЕСТИЖНАТА КЛАСАЦИЯ.ОТ ВСИЧКИТЕ НАРОИЛИ СЕ КОНКУРСИ--МИС ВСЕЛЕНА АЛА БАЛА , И ЕТ ЦЕТЕРАА .
148
10
 
9
 
! Отговори
Теодоро преди 3 години
Само знам че бугарките са най не хубави,
147
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
само не знам етиопия защо е в класацията - статията е за красиви не за слаби жени....
146
6
 
10
 
! Отговори
kris преди 3 години
И аз съм забелязала, че украйнците са много красиви - и мъжете и жените.
145
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно пък холандките за които самият Ван Гог казва че всички приличат на картофи...Пълни глупости.
144
7
 
10
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Българките!
143
7
 
18
 
! Отговори
Майна преди 3 години
И да допълня по-грозни,*** и нагли от поданичките на кралицата няма сигурно никъде по света:)))
142
7
 
10
 
! Отговори
Майна преди 3 години
И да допълня по-грозни,*** и нагли от поданичките на кралицата няма сигурно никъде по света:)))
141
4
 
18
 
! Отговори
Майна преди 3 години
Обиколил съм половин Европа и по- големи хубавици от унгарките не видях.Ама и украинките и хърватките са много яки.Сръбкините са като нашите *** чалгаджийки,явно се харесват на феновете на Лепа Брена;)
140
6
 
19
 
! Отговори
Аууу преди 3 години
За първите три места ОК, но за холандките дето носят 45 обувки.....
139
4
 
27
 
! Отговори
Krom преди 3 години
Добро утро! Класацията е т.ъпа! Аз лично твърдя, че красиви жени има навсякъде по света. В това число, и България. Естествено красиви. Това не бива да се бърка с пошлата тенденция застъпена в България красиви жени да се стремят да изглеждат като травес.тити. Посредством силикон в джуките, гърдите и къде ли не, както и ред други съмнителни "естетики". Нищо не може да надскочи естествената красота. И да, има много естествено красиви българки. А "класации" като тази са основно за комплексари!
138
1
 
12
 
! Отговори
ОФ преди 3 години
До единЛицемерието ми е чуждо. Просто говорим за различни неща. Аз говоря за влюбването и любовта към жената, въпреки нейната по-семпла външност, а ти ми разказваш за близък, който търсел и избирал. Няма лошо. Да търси.Аз имам близък, който си търси здрава и мощна кола на 2-3 години за 1 500 лв, защото няма повече пари. Нашите близки си приличат, защото са пишман-търговци.Абсолютно си прав, че който търси като търговец само външната красота, после се сърди, че не ставали за друго.
137
8
 
11
 
! Отговори
Пиянниа помак преди 3 години
Най - красиви са помакинчетата. Също така работливи и послушни. Шериата си казва думата.
136
10
 
15
 
! Отговори
ТИКВАТА преди 3 години
ОТКАКТО БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ТИКВАТА БОРИСОВ , СМЕ ИЗВЪН ВСИЧКИ ПРЕСТИЖНИ КЛАСАЦИИ.