Как да се гримирате в новогодишната нощ?

Ето някои идеи
31 дек 2020 22:27, Ивета Иванова
8
Как да се гримирате в новогодишната нощ?
Снимка: Pexels

 Нова година наближава и е време да помислим как да се гримираме в празничната нощ. Заради мерките срещу коронавируса, най-вероятно няма да можем да пътуваме в чужбина или да отидем на голямо парти в заведение, но все пак може да блеснем с прекрасна визия на домашно събиране. Ето някои идеи за грим, които ще са актуални, според американския "Cosmopolitan".


Медени очи
Очната линия е топ грим през последните години. Сега може да изоставите класическата черна очна линия, с която оформяте котешко око и да заложите на златиста, светлокафява или медена очна линия. Това внася празнично настроение и ви кара да блестите. Нанесете и сенки в оранжево.
 
Червено червило
През 2020 г. на почит бяха розовите червила и гланцове, но през 2021 г. класиката отново е тук и на мода ще бъде ярко червеното червило. Изпробвайте тази тенденция още в новогодишната нощ. С това червило изглеждате страстни, женствени и истински изкусителки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
5
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
С продуктите на братя Грим...
4
1
 
9
 
! Отговори
Bushmills преди 3 години
Всички вече са се гримирали.
3
1
 
14
 
! Отговори
Гледах БНТ 1 преди 3 години
По *** новогодишна програма не съм гледал....събрани стари чанти и нови натегачи си говорят простотии....аз съм на 57 г. Гледам телевизия поне от 1972....падението е пълно. и ние , народът плащаме за това?
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Епа жена ми вече ме гримира. С ляв прав. Аз вейка ,тя сто кила .
1
2
 
8
 
! Отговори
пчелар преди 3 години
Наблъсквате се с чесън. Отваряте капака на най-близките кошер с пчели. И се провиквате - Честита Нова година! ..Гримът ще е бърз и ефективен. ;)