Банту, боб... Хитови прически за 2021 г.

Ето какво ще е модерно
1 яну 2021 23:15, Ивета Иванова
8
Банту, боб... Хитови прически за 2021 г.
Снимка: Pexels

 През 2020 година много знаменитости експериментираха с прическите по време на карантината. Шагът беше топ тренд, бретонът се завърна, а някои звезди боядисаха косите с в розово. През 2021 г. също ще можем да експериментираме с много прически и цветове. Ето кои ще са най-хитовите, според "Pop Sugar".

Банту възли
 
Тази прическа произхожда от Южна Африка и често се носи от чернокожи жени. С тази прическа дамите изглеждат едновременно сладки и привлекателни и банту възлите стават все по-голям хит из Европа и САЩ в последните години. Може да си ги направите и сами, ако фризьорските салони са затворени по време на карантината. Това беше много модерна прическа през 90-те години. Косата са разделя на малки секции от кичури, те се оплитат на възли и се захващат отгоре. С тази прическа няма как да не направите впечатление.
 
Ретро боб
 
Късият боб беше най-модерната прическа през 2019 г.! Тя беше хит и през 2020 г., но отстъпи първото място на една своя разновидност - шага. През 2021 г. отново ще е модерно да подстрижете косата късо и тя да стига максимум до раменете, но на почит ще е ретро бобът. Тоест - косата да бъде къдрава. Така тя изглежда по-обемна и ще сте като актрисите и певиците от 80-те години. Къдравият боб ще е най-голям хит през пролетта и лятото на новата година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: красотакосапрически
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тая колко ли зеленчука е папкала през живота си?
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя глава няма - ама прическа има. :D Чула бинту възли и си бинтовала главата.Добре, че не е чула цименту възли.. че щеше да я циментира да е първа по модата. :D