Модни тенденции за новата година

Вижте на какво да заложите
1 яну 2021 15:57, Ивета Иванова
3
Модни тенденции за новата година
Снимка: Pexels

 Новата година е тук, а с нея на хоризонта идват и нови модни тенденции. С кои модели дрехи, с какви цветове и какъв тип аксесоари ще сте най-стилни през 2021 г.? Ето отговорите на "The List".

Впити пуловери
 
Добра новина за хората, които обичат пуловерите - те ще са истински хит през зимата. Но трябва да заложите на по-къси и впити по тялото пуловери, а не на широките и дълги коледни пуловери. Най-добре е да изберете едноцветен и изчистен модел, например в оранжево или зелено, който може да се комбинира с дънки, джинси, панталони, поли и т.н.
 
Широки дънки и панталони
 
За разлика от пуловерите, долнищата трябва да са широки, може да се върнете и към панталоните и дънките тип чарлстон. Прилепналите дънки и клиновете вече няма да са такъв хит. Завръщаме се към 70-те и 80-те, когато на мода бяха карго панталоните и широките дънки. Те може да са украсени с ципове, много джобове, флорални мотиви и т.н. Хубавото е, че са удобни за всекидневието.

Шалове за глава
 
Научете се как да връзвате шал на главата и през 2021 г. ще станете истинска модна икона. Те бяха модерни в началото на века, а сега се завръщат и с тях ще изглеждате много елегантни и стилни. С този аксесоар винаги ще се забелязвате, може да скриете лошата прическа, да си придадете по-драматичен вид и да изглеждате като героиня от старите филми. Риана и Бела Хадид са сред звездите, които обичат да носят такива шалове.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: модатенденциидрехи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
10
 
! Отговори
въх! преди 3 години
Впит къс пуловер и широки дънки, плюс шал на главата. Досущ като анимационна круша.