5 зодии, на които ще им върви в любовта през 2021 г.

Вижте дали вашата е сред тях
5
5 зодии, на които ще им върви в любовта през 2021 г.
Снимка: Istock

Динамична, натоварена, непредвидима! Такава беше 2020 година. Готови сме за ново начало, особено в любовта. Поглеждаме към звездната карта, а тя показва, че представителите на 5 зодиакални знака ще имат повече късмет в любовта през новата 2021. Вижте дали вие сте сред тях.

Зодия Скорпион

Ако сте родени под знака на зодия Скорпион, определено имате повод за радост! Очаква ви прекрасна година, в която ще може да подредите любовния пъзел, ще почувствате „пеперудите в стомаха“, ще изживеете много страсти. Това ще бъде година на романтика за всички Скорпиони. Обвързаните ще заздравят връзката си, ще я надградят. Тези от вас, които често са попадали на неподходящ партньор, любовни капани, разочарования и не са спирали да търсят своята половинка... Всичко това приключва, защото любовта през 2021 ги очаква.

Зодия Дева

Девите също ще са сред тези зодиакални знаци, на които ще им върви повече в любовта през 2021 година. Това е годината, в която всичко ще си дойде на мястото и всичките ви усилия ще ви се отплатят. Период от 12 месеца, в който ще осъзнаете, че всички трудности, през които сте преминали през 2020 г., са си стрували, защото те са ви довели до едно по-добро начало.

Не се страхувайте да пуснете връзките с миналото, които са ви накарали да се затворите вътрешно и да не допускате любовта в живота си. Чакането за подходящия човек вече свърши. Тези Деви, които вече си имат любим човек, ще полагат повече усилия за стабилизиране на комуникацията, ще оценяват повече партньора си. Миговете с любимия човек ще им носят радост.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
тая михаила преди 3 години
пак си е ровила в отверстията догато го е писала това, тук имаме 2 зоди, в аз жената още 2 а в заглавието пише 5 зодии, т.е освен че не ставаме за джурналисти не можем и да смятаме, демек не ставаме за нищо аааа?
4
1
 
1
 
! Отговори
Несмезодий преди 3 години
Ще ги таковата яко тези пет зодии.
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 2Поне да се беше научил/а как се пише зодия в множествено число.йййй
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не сме зодий!
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Миле не ти вярвам ти си по лоша от вируса вироса го караме далго време а ТИ тоя хороскоп го сменяш през час ААА на нашата улица сланце нема ли да грее немам ти букви доверие така като сменяме мнението си често целувки ваи