Хаос, публика... Страховете на различните зодии

Нещото, което най-вече изнервя всеки един от 12-те знака
2
Хаос, публика... Страховете на различните зодии
Снимка: IStock

Всеки индивид реагира различно, когато е поставен под голям стрес. Освен това различните хора изпитват стрес и напрежение от различни фактори, често свързани с техни фобии. Нещата, причиняващи най-големи тревоги у човек, обикновено се различават в зависимост и от неговия зодиакален знак.

Какво предизвиква най-голям стрес у различните зодии, прочетете по-долу:

Овен: Страхът от провал му носи най-голям стрес

Овенът неслучайно е считан за най-амбициозната зодия – той буквално е изпълнен с устрем и желание да управлява света. Именно затова хората от този знак изпитват най-голям стрес, когато нещата на работното им място не вървят или не са удовлетворяващи за тях. Едно от най-големите притеснения в живота на огнения Овен е страхът му от провал в кариерата. Хората от този знак не могат да приемат мисълта, че няма да стигнат далеч в професионалния си път.

Телец: Стресира се най-вече в живота му да не настъпи хаос

Хората от зодия Телец са решителни, уравновесени, практични, любезни и дипломатични. Те имат нужда да живеят в подредена, спокойна и материално подсигурена среда. Ако обаче се появи дори и лек намек за несигурност и хаос в бита и личния им живот, те започват да се изнервят много. Телците трябва да имат здрава почва под краката си, за да са спокойни, а именно – собствен дом, стабилни доходи и надеждно обкръжение.

Близнаци: Поемането на отговорност им причинява огромен стрес

Въпреки че Близнаците са склонни да се стресират буквално за всичко, все пак най-големият им страх е да поемат твърде голяма отговорност. Близнаците планират живота си така, че той да бъде гладък, радостен и свободен от грижи и... отговорности. Хората от този знак трудно могат да живеят според чуждите очаквания и/или да се съобразяват твърде дълго с чуждите желания. Грижата за друг човек и поетите обещания също носят тревоги на Близнаците.

Рак: Изпитва стрес и страх от публични изяви

Хората от зодия Рак са добри и грижовни, но са си социални интроверти. Те не обичат да живеят в светлините на прожекторите, като подобна перспектива би ги изнервила много. Представителите на този воден знак имат нужда от уединение, от дискретност в личния си живот. Ако им се наложи да водят по-публичен живот (заради професията или половинката си) те ще изживеят големи вътрешни сътресения и ще трябва да преодолеят много свои страхове.

От какво се страхуват представителите на другите зодии вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Фигоранта преди 3 години
Мен ме е страх от виц фигурантката.
1
3
 
4
 
! Отговори
ФИГУРАНТА преди 3 години
СТРАШНО Е ДА СИ ФИГУРАНТ!!!