Как ще ни се отрази Марс в Телец?

Той ще остане в този знак до началото на февруари
14 яну 2021 19:22, Иванка Гъркова
5
Как ще ни се отрази Марс в Телец?
Снимка: IStock

Един важен транзит ще промени отношенията ни в началото на годината. Планетата на действията и мотивацията, с която ще поставим ново начало през 2021-а – Марс, излезе от огнения знак Овен, за да навлезе в Телец. Това се случи още на 6 януари, но тя ще остане там до 3 март, което ще подейства на представителите на отделните зодии по различен начин.

И тъй като Телецът обича да изпипва детайлите, попадането на Червената планета при него ни дава известно облекчение, защото ще успеем да забавим малко темпото.

„Марс иска да предприемем нови действия, а Телецът обича да отделя време за всяко едно от тях“, казва астрологът Стефани Пауъл. Според нея, Марс в Овен е причината да бъдем по-припрени и импулсивни в края на 2020 г., Сега Телецът внася спокойствието, от което се нуждаем, за да продължим напред.

Марс и Телец – в противоречие помежду си

Въпросният сблъсък има своите последствия. „Може да открием, че ни е малко по-трудно да предприемем действия или да вземем важни решения“, казва още специалистът пред Refinery29. Ето защо препоръчва внимателно обмисляне на всяка стъпка през следващите няколко месеца. За това ще спомогнат предварителното нареждане на приоритетите и изчистване на излишните действия, с които се хаби излишно енергия.

Връзките са поставени на изпитание

Въпросният транзит на Марс може да промени начина, по който общувате с партньора си, изтъкват астролозите. Не са изключени конфликти.

„Марс в Телец носи силна чувственост и сексуалност... Но това разположение може да бъде причина за мързеливост и пасивност при някои“, казва астрологът Лиза Стардъст. Според нея това не е непременно лошо за връзката. Напротив, така може да има спорове, но те няма да са сериозни. Все пак, някои ще усетят, че не им обръщат достатъчно внимание и ще натрупат известно количество гняв в себе си. Това е присъщо за Телците.

„Мнозина биха предпочели да запазят мира, като се държат все едно нищо не се е случило“, казва от своя страна Лесли Хейл. По думите ѝ, това обаче е нож с две остриета, защото по-късно всички таени чувства могат да експлодират.

Тъй като не бива да стартирате годината с любимия в противоречия, пестете емоциите си. По-добре е да споделите какво чувствате, но да търсите разрешаване на проблема и помирение, отколкото конфликт.

Вижте още какво става при Марс в Телец в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като глава в шкембе.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мога да ви кажа как ще ми се отрази моя козирог в дева
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Божееее, има ли вярващи на тези неща?Ако да - мноооого сме я окъсали