Арнолд Шварценегер се ваксинира срещу COVID-19

"лате с мен, ако искате да живеете, написа Терминаторът
21 яну 2021 22:29,
17
Арнолд Шварценегер се ваксинира срещу COVID-19
Снимка: БГНЕС

Актьорът и бивш политик Арнолд Шварценегер се ваксинира с първа доза от ваксина срещу COVID-19, съобщи ДПА.

73-годишният "Терминатор" публикува видео в Twitter, на което се вижда, че е седнал в автомобил във ваксинационен център на стадиона "Доджърс" в Лос Анджелис, преди да се ваксинира.

"Днес бе добър ден. Никога досега не съм бил толкова щастлив, докато чакам на опашка. Ако подлежите на имунизация, присъединете се към мен и се запишете за ваксина. Елате с мен, ако искате да живеете!", написа бившият губернатор на Калифорния в мрежата.

Републиканецът Шварценегер бе губернатор на щата Калифорния от 2003 г. до 2011 г.

Миналото лято той засне клип с четирима от предшествениците и наследниците си на този пост, в което призоваха да се носят защитни маски. "Като носите маска, защитавате хората около себе си. В това няма политика, няма слабост", каза бившият бодибилдър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
@16Та и баща си предаде като Павлик Морозов. Крушата не пада по-далеч от корена си. Бащата фашист, а сина- комунист. Което си е едно и също. Дет се вика - Кръвта вода не става
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"лате с мен ако искате да живеете" Предполагам е казал "елате с мен"Искаме да живеем, но не с теб. Щото не си гледаш нормалния си бизнес, ами се вреш където не ти е работата. Както повечето Холивудска продажна шайка.
13
0
 
1
 
! Отговори
Аха преди 3 години
Ама колко...?
12
0
 
4
 
! Отговори
Тони Шушони преди 3 години
Арни е железар.И новичок да му инжектираш ще издаяни.
11
1
 
2
 
! Отговори
Така се прВи преди 3 години
Някои негови фенове го боготворят и ще си бият ваксина и те. Както лудите тръмпоффци, ще бият белина щом вижда е казал:)))
10
7
 
2
 
! Отговори
православен патриот преди 3 години
Тоя е пълен хитлерист!!!! Въобще не е за пример!
9
0
 
1
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
НИКЪДЕ НЕ ПИШЕ С КОЯ ВАКСИНА СЕ Е БОЦНАЛ!!!АКО СЕ Е БОДНАЛ С ПФРИЗЕРА И БИОНГЕЙТСХ ТАМ Е КАТО ЯЙЦЕ КИНДЕР :D ХЕМ ПОЛУЧАВАШ ЗАМРАЗЕН ЖИВ ВИРУС ОТ ПФРИЗЕРА И ХЕМ ПОЛУЧАВАШ И ИЗНЕНАДА ОТ ГЕЙТСХ :D-------В ОБЩИ ЛИНИИ ОДОБРЯВАМ ОСТАНАЛИТЕ ВАКСИНИ НО В БЪЛГАРИЯ ОСВЕН ФРИЗЕР И ТЕЙТСХ ДРУГИТЕ СА САМО ЗА РЕКЛАМА И ОТ ТЯХ И ДА ИСКАТЕ НЯМА ДА ВИ ДАДАТ :D
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз чакам Мадона да се ваксинира и тогава!
7
1
 
8
 
! Отговори
АУ ЛЕЛЕ преди 3 години
Елате, ваксинирайте се, ако искате краткотраен, частичен, непотвърден "имунитет", с безбройни потвърдени странични ефекти, и бонус - незнайно какви дългосрочни проблеми!
6
3
 
4
 
! Отговори
Асен преди 3 години
73 годишния Арни с 2 пъти сменяна клапа на сърцето ли. За такива хора има смисъл от ваксината, защото дори и да има кофти странични ефекти, стерилитет, рак или автоимунно заболяване, които да се проявят след години, при тези възрастни хора това не играе роля, 90% от хората над 80г. които се ваксинират, ще умрат така или иначе в следващите 5/6 години, все е тая от какво. Просто продължителността на живота е такава. Ако сте на 30 и живота предстои, защо да се имунизирате със смъртност 0,01 до 0,1%
5
6
 
6
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Само едно нещо мога да му кажа сега ,след като си е бил био-оръжието на Пфайзер.....Hasta la vista Baby :)
4
3
 
5
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Доста е...понапълнял Терминаторът.Един нов...филм,ще го върне в...релсите.Сюжета да е див...екшън,може и космическа сага с първите колонизатори на Марс й борбата с местен дух,останал от времето на първите марсианци.Може да се превъплати и в образа на американски президент,от 2100-тната година,когато трябва да спасява Щатите и Планетата от...зли космически нашественици.Поне още 2-3 филма да направи,докато се пенсионира,ще са емблематични,музиката да е на АС/ДС -те ще се...справят.
3
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А ЖАЛКИЯ ФИГУРАНТ чака Цола Драгойчева да се събуди и да го ФAKcинира!!!!!
2
4
 
5
 
! Отговори
Ай Сиктир преди 3 години
Е са вече на ковида му се спука работата....
1
3
 
4
 
! Отговори
Който разбира немски преди 3 години
А Вайзенегър кво чака още?