Ан Хатауей: Омразата ме направи силна!

Ето какво разкри тя
26 яну 2021 19:51, Ивета Иванова
8
Ан Хатауей: Омразата ме направи силна!
Снимка: БГНЕС

Ан Хатауей признава, че е получавала много омраза от тролове в социалните мрежи, но оценява това като добро нещо за себе си.

"Аз наистина не искам да се ровя в миналото, но наистина имаше едно чудовище за мен, наистина интернет се настрои срещу мен и ме мразеше, и това беше голямо нещо. Но беше и наистина добро нещо, лично за мен. Можеш да бъдеш невероятно подсилен, заради тези неща. Така че, това, което се опитвам да кажа, предполагам, е - когато се случи нещо лошо, не се страхувай от него, просто премини през него", коментира тя пред "The Sun".
 
38-годишната актриса признава, че карантината е била трудна за нея, но тя е благодарна, че има семейството си - съпруга си Адам и децата им - Джонатан на 4 г. и Джак на 14 месеца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
4
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Аз мразя мен си.Значи съм супер силен хахахахахаха
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХхххНе дърпа лев директно но, но като е популярна там, една продукция, на която я показват на плаката, кара в салпна милиони хора, а в САЩ билетите стигат по 50 долара на моменти.
3
9
 
6
 
! Отговори
Ro преди 3 години
Тази винаги ми е приличала на някаква много противна сплескана жаба. Но по-лошото е, че е от адски безмозъчн1те модерни феминистки. Крайно неприятно същество.
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не че нещо, ама от тая изцепка, след фима с вещиците и малоумното извинение, че еда ли не са се засегнали хората с по-малко от пет пръста на едната си ръка, неееещо не съм ти фен. А имаше добри роли.
1
5
 
6
 
! Отговори
Тялото преди 3 години
А гените те направиха грозна