4 зодии, които са неуверени

Нямат самочувствие
27 яну 2021 21:15, Ивета Иванова
3
4 зодии, които са неуверени
Снимка: Pexels

Тези зодии са несигурни в себе и имат ниско самочувствие. Не се оценяват, питат се дали заслужават да им се случи нещо хубаво и не са уверени в себе си. Ето кои са те, според "Pink Villa".

Близнаци
 
Това е изненада за повечето, тъй като Близнаците са общителни, забавни и палави. Изглеждат като уверени хора, разказват интересни истории, имат опит. Но, ако ги опознаете, разбирате, че имат ниска самооценка. И няма адекватна причина за това. Те просто чувстват, че не дават и не показват достатъчно от себе си и мислят, че винаги могат да се справят по-добре. Потиснати са.
 
Рак
 
Много емоционални и чувствителни хора. Приемат всичко навътре, обиждат се и се засягат много лесно и търсят одобрение от хората. Когато не го получат или някой се пошегува по-грубо с тях, те се сриват. За тях хорското мнение е много важно, затова нямат самочувствие. Искат хора, които да вярват в тях.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Познаваме се душка и аз те обичам и затова ти благодаря пелувки
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това май някоя тайна любов го е написала за Лав но почти не е така казва има голяма самооценка и самочувствието е достатъчно лава е свикнал да се оправя сам въпреко всичко и не обича да му натякват помощта си затова е така а друго не слушам хората а слушам сърцето си а и знам че много щте пишеш за лава може си влюбена
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичкото това е вярно за мен, значи съм всички тези зодии едновременно.