Хорскоп: От какво се плашите в любовта?

Някои се страхуват, че ще ги предадат
7
Хорскоп: От какво се плашите в любовта?
Pixabay

В миналото може би сте си мислели, че сте открили перфектния партньор, но връзката ви се е оказала неуспешна, а вие сте останали силно наранени. След подобно разочароващо преживяване в любовта, възможно е към днешна дата да не сте особено отворени за нова връзка. Може би се плашите от възможността нещата отново да се объркат и затова предпочитате да не допускате никой близо до себе си. Но всеки човек има нужда от любов и близост. Дайте шанс да изпитате нещо ново и да откриете дали можете да откриете онази несломима любов, която винаги сте искали.

Вижте защо ви е страх да обичате отново, базирано на вашия зодиакален знак и разберете какви са причините за тази ваша предпазливост:
 
Овен – страх го е да не се обвърже отново с неподходящ човек
 
Човекът Овен е пътешественик, който обича да живее на висока скорост. Той цени своята независимост и не се страхува да върви по по пътя си сам. Хората от тази зодия често изглеждат егоисти, обсебени от собствените си нужди и желания. Един от най-големите им страхове по отношение на любовта е не само възможността тя да ги забави, но и да открадне свободата, която толкова обичат. Те се плашат да не би да изгубят този свой суверенитет, но истината е, че жадуват за любов. Просто се страхуват, че няма да открият партньор, който да им дава свобода. Овните са импулсивни и се влюбват бързо, но точно затова трупат и негативен опит в любовта, който ги кара да развиват свръх препазливост към връзките.
 
Телец – страх го е да излезе от зоната си на комфорт
 
Вие сте инат, който мрази промяната и дори се ужасява от нея. Вашата зона на комфорт е най-голямата ви бариера пред интимността. Вие сте склонни да строите крепости около сърцето си. Ако дълго време сте били необвързани и сте разчитали само на себе си, трудно ще се решите да допуснете нов човек в живота си. Страхувате се от промяна в рутината. Вие сте романтик, който се надява да срещне любовта, но в същото време не искате да пренареждате живота си, за да се адаптирате към друг човек. Влюбването и влизането във връзка може да ви даде онази сигурност, за която копнеете, но мисълта да живеете в тази блажена сигурност и един ден да я загубите, ви ужасява.
 
Близнаци – страх ги е да не заживеят скучен, предсказуем живот 
 
Вие сте непредсказуеми. Имате ненаситно любопитство за всички и всичко. Вие обичате да държи опциите си винаги отворени, включително и в любовта и взаимоотношенията. Все се чудите дали настоящият ви партньор е човекът за вас. Когато сте в сериозна връзка все си мислите, че изпускате нещо интересно. Искате любов, но сте жадни и за разнообразие. Страхувате се, че ако се влюбите, рано или късно, ще заживете скучен живот. Най-много се страхувате от неподвижността, която любовта би ви донесла. Вие процъфтявате с опита и промяната, а стабилността, която една връзка би ви донесла, е скучна за вас. Нищо не ви плаши повече от предсказуемия живот.
 
Рак – страх го е от нови емоционални травми 
 
Вие сте най-привързания знак в зодиака. Обичате да се грижите за другите, но се страхувате да покажете своята чувствителност. Обичате хората силно и инвестирате всичко в своите връзки, без да мислите дали няма да ви наранят. Вие сте лоялни и всеотдайни, дори когато сте привлечени от егоистични или груби партньори. Ако в миналото сте преживели нездравословни отношения и сте пожертвали много в името на любовта, може днес да се страхувате силно да не преживеете подобна болка и разочарование отново. Вие искате близост и се нуждаете от емоционална сигурност, но разбито ви в миналото сърце до ден днешен е травмирано. Освен това вие имате силен страх от отхвърляне и не смеете да разкриете истинското си, свръх уязвимо лице, пред друг човек.

От какво се плашат останалите в зодиака, ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе най-страшно е някой да ти губи времето мотаейки те с месеци или години, като си знае, че нищо няма да излезе.
3
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз съм близнаци и не е вярно, разнообразието е навсякъде и във всичко. Относно партньора - трябва да ми е приятел и да умее да разговаря, да има богата душевност и интересни идеи, да обича да пътува, да знае поне 5 вица и да не пие.
2
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде хайде без маниполацийй
1
5
 
2
 
! Отговори
Несмезодии преди 3 години
От ретроградния Меркурий се страхуват.