Сиво, черно... Какво показва цветът на лака ви за нокти? (2 част)

Носещите розово са романтици по душа
8 фев 2021 21:08, Иванка Гъркова
2
Сиво, черно... Какво показва цветът на лака ви за нокти? (2 част)
Снимка: IStock

Има жени, които мразят да се лакират и никога не са ходили при маникюрист. За тях да дадат толкова пари за нещо подобно е немислимо. Други пък обожават да променят цвета на ноктите си всяка седмица или веднъж на месец. Има и такива, които са толкова схватливи, че без проблем се справят с маникюра си у дома. Те обожават декорации и познават най-новите тенденции.

Още по темата

Новият маникюр носи усмивка и вдъхва самочувствие на жените. А неговият основен цвят „говори“ много за характера и мислите на неговата притежателка.

След като ви разкрихме каква символика носят някои популярни цветове в маникюра, ето любопитна информация за останалите. От нея ще установите защо най-добрата ви приятелка обожава конкретни нюанси и рисунки.

Какво разкрива за вас лакът ви за нокти?

Подобно на хората, които обичат да имат нокти с черен цвят, синият също насочва към творческите заложби на техния притежател. Маникюрът с него показва, че човекът има креативно мислене.

Според маникюриста Мишел Сондърс, ако често прибягвате до въпросния цвят за лакиране, то вие винаги сте с една мисъл пред другите.

Синьото говори и за спокоен характер, както и доверие. По-тъмните нюанси се свързват със сдържаността, но и с тъга. С турскосиньото пък показвате, че обичате да носите цветове и амулети за привличане на късмета.

Розово – изящество

Независимо дали ще изберете неоноворозово или по-нежен оттенък, вие не само ще бъдете забелязани, но и ще покажете, че се стремите към изяществото в различните му форми.

По-меките розови тонове символизират спокойствие, обяснява пред HuffPost Гери Холфорд, маникюрист от Ню Йорк.

Вижте за останалите цветове в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: маникюрлакцветове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Показва , че се чудите какво да правите по цял ден , докато друг вади парите !
1
1
 
1
 
! Отговори
Менко на 49 вдовец преди 3 години
Ако е сиво казва: Менкоооо Ррр,*** ми се ко ша праиш нощес? А ако е черен: Менкооо веднага идваи щот ми се Рррр...е,ве та ми е черно чак на нокитите!!!