Любов и зодии: Какво е мнението на всеки знак за Свети Валентин?

Кой какво мисли според датата на раждане
13 фев 2021 22:20, Теодора Драгоева
13
Любов и зодии: Какво е мнението на всеки знак за Свети Валентин?
Снимка: IStockphoto

 Свети Валентин – Денят на влюбените за някои хора е един от най-чаканите празници, но има и хора, които не са особено ентусиазирани от този ден. Това не означава, че тези хора не ценят любовта. Да кажем, че сте във връзка и половинката ви е много развълнувана от възможността да чествате заедно Свети Валентин, докато вие не сте фен на този празник, какво ще правите? Или по-важното, как ще прецените какво наистина чувства вашият партньор по отношение на Деня на влюбените, защото не всеки може да е откровен за своето мнение по въпроса. В това отношение може да ви помогне астрологията.


Вижте какво е отношението на 12-те зодиакални знаци към празника Свети Валентин, но не всеки от тях би си признал открито:

Овен
 
Хората от зодия Овен обичат приключенията и приемат празника за Свети Валентин като едно от тях. Човекът от тази зодия, може и да не е много открит за очакванията си от своя партньор за Деня на влюбените, но едно нещо, което той би предпочел е сигурно – ново преживяване, а не традиционния начин за празнуване. Така че, ако половинката ви е Овен – изненадайте я!

Телец
 
Този земен знак е известен със своето упорство и любов към лукса. Мнозина ще се изненадат да разберат, че Телците са много топли и любвеобилни хора, които обожават романтиката. Именно за това за тях Денят на влюбените е още една добра възможност да прекарат качествено време със своя партньор и да преживеят миг на романтика и нежност.

Близнаци
 
Много е сложно да се каже какво чувстват Близнаците за Свети Валентин. Те са много променливи натури и могат да се адаптират към всяка ситуация. От тях можете да очаквате всичко, както желание за грандиозно честване на Деня на влюбените, така и пълно неглижиране на празника. Ако наистина искате да знаете какво чувства вашият партньор Близнаци за този ден, по-добре му задайте въпроса директно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
Ром антика преди 3 години
Не сме зодий и нямаме мнение.
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тоя валентин си го наврете отзадние си имаме прозник и той е трифон зарезанстига сте промивали мозъците на младите
3
6
 
3
 
! Отговори
Праведен преди 3 години
Заминавайте за Америка със вашия свети...., и не се връщзйте, изкукали тотално !
2
2
 
10
 
! Отговори
Кармен Златарева преди 3 години
св.Валентин?...дрън,дрън,дрън и бла,бла,бла...Натикват ни небългарски празници - ние си имаме по хубави!
1
3
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Ние влагаме...вечност в любовта,такава...грешка,жените не правят. (Анатол Франс)