4 неща, които да направите, ако са ви изневерили

Помислете добре за следващата стъпка
17 фев 2021 23:00, Михаела Лазарова
81
4 неща, които да направите, ако са ви изневерили
Снимка: Istock

След като в една връзка единият партньор е предал доверието на другия и е изневерил, тогава чувството за несигурност по ред причини, се настанява трайно в душата на страдащия. Това е нормално усещане, но е важно да не му се дава възможност да определя нашата самооценка и живота ни занапред. Ето 4 неща, които да направите, за да премахнете чувството на несигурност след изневяра.

Спрете да се обвинявате

Обвинявате ли се, че партньорът ви е изневерил? Мислите ли си, че ако сте по-привлекателни или по-успешни, той не би погледнал към друга? Знайте, че изневярата е избор и причината за него невинаги се крие в другия партньор. В една здравословна връзка партньорите разговарят, споделят, решават проблемите си преди те да са завършили в нечие друго легло. Комуникацията е двустранен процес, затова е важно, когато нещо не ни достига, да го споделим с любимия човек.

Изправете се лице в лице с партньора си

След изневяра, повече срам изпитва този, който е бил измамен от половинката си. Чувството за несигурност спира, стига да погледнете другия с гордост и да разрешите проблема, без значение дали ще решите да останете в тази връзка или да я напуснете. Говорете директно с партньора си за случилото се. Задавайте въпроси и изисквайте отговори. Ако не го направите, цялата мъка и гняв ще се задържат във вас, което е по-болезнено. Освободете се от тях, говорейки за проблема. Вие сте силни и можете да преминете през това изпитание.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още по темата: любовизневяраинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 3 години
izneveryavas i ti i ste kvit
22
5
 
0
 
! Отговори
Мъдреците преди 3 години
Пиеш едно и се чудиш как да напуснеш България слагайки яко c4 преди да си тръгнеш.
21
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В днешно време повече изневеряват жените , защо винаги се акцентира върху мъжете ?
20
3
 
4
 
! Отговори
до 75 преди 3 години
И като е самовлюбен, какво?! Да е някой постоянно лаещ ракиджия, който обвинява Луната и Марс затова, че рине дъното и взима ниска заплата ли?
19
2
 
10
 
! Отговори
до 74 преди 3 години
Винаги съм харесвала един мъж да има добра самооценка и да е успял! Много мразя клишета тип "един мъж трябва да си тежи на мястото". Гледаш го- тотално разплут общак, каращ бракма. Къде тежиш, бе?! Смешка. Нормално е жена ти да не желае да погледне подобни хора. Има кадърни и много красиви жени у нас.
18
3
 
5
 
! Отговори
до 74 само на 33 преди 3 години
Ти някакъв самовлюбен клоун ли си...
17
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изневерите се случват. Имам прекрасна жена- фитнес модел, мениджър като мен в чужда компания. Постоянно й налитат, но масовият български шкембак с 10-годишно BMW по никакъв начин не може да я впечатли. Аз самият от 9ти клас сменям гадже след гадже. В работа мацки навсякъде около мен- само ми се омилкват. За момента нямам интерес към други жени, защото имам най-прекрасната. Наживял съм се, нил съм с десетки прекрасни жени, въпреки че още съм само на 33.
16
2
 
6
 
! Отговори
анонимна преди 3 години
С кое не сте съгласни с една - може би искате вие да хойкате от сутрин до вечер, и да сте големия пииич, докато тя ви гледа децата, старите родители, къщата, издържа се сама и пр.? Да, ама не!
15
2
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Стига сте пълнили главите на хората с гллупости. Не се хващайте на идеята да търпите някой си заради еди-какво си. Помислете и претеглете дали си струва, децата порастват и си хващат пътя, а вие ще траете някой или някоя поради инертност или чиста задръстеност?
14
1
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Съгласен с една - нека тези мъже, дето смятат, че само те изневеряват, да си помислят с кого изневеряват те и другите - нали с жени, и то обикновено ангажирани, защото толкова госпожици няма, понеже тези господа смятат, че всички мъже с право изневерявали. Дотук с идеята, че жените им само плетат в къщи.
13
4
 
7
 
! Отговори
една преди 3 години
Тук някакъв - женските били изневерявали - ами с кого, не е ли с мъжки, бе ? Я стига с този двоен аршин! За едно си герой, за същото жената еди-каква си? Марш в Средновековието! Обикновено не е вината в другия, а защото има такива, и мъже, и жени, дето на едно място не могат да стоят. Не търсете вината у себе си. Не търпете някой си, не си пропилявайте живота и не слушайте тоз - оня, защото ще ви мине живота нахалос.....
12
2
 
2
 
! Отговори
Ахмед преди 3 години
Що не напишите за нещо нормално, а само чеждопоклонически простотии, които не ги искаме!!!
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Обвинявате ли се, че партньорът ви е изневерил? Мислите ли си, че ако сте по-привлекателни или по-успешни, той не би погледнал към друга? Знайте, че изневярата е избор и причината за него невинаги се крие в другия партньор."Ъммм .. ко?
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Помислете добре за следващата стъпка"Гениален съвет заслужаващ Нобелова награда за прозрението на автора.
9
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смъртта е грозна и страшна. По-добре човек да не се е раждал.
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как е хавата?
7
7
 
7
 
! Отговори
до20 преди 3 години
Ахахаха, добре дошла феминистке! Великата и супер жена и маминото разглезено синче. Добре че си вярваш, лелче, ожени се за жена тогава!
6
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вината за изневярата на 99% е в половинката на изневерилия и те си го знаят. Тук съвета в написаното е, да са самозалъгват, че вината не била в тях. Е, не става.
5
3
 
6
 
! Отговори
До 4 преди 3 години
А твоята градинка много мъже са я копали и сега ги напушва смях като си пият питието.
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чак когато го напуснах и си намерих гадже се успокоих.Никога нямаше да си тръгна ако не го беше направил.Сега съм доволна, че така стана - явно не сме били един за друг.