Палитра от цветове: Всеки нокът - с различен дизайн

Вижте нов тренд за маникюр
22 фев 2021 17:30, Иванка Гъркова
3
Палитра от цветове: Всеки нокът - с различен дизайн
Снимка: IStock

Така наречените „индинокти“ или всяка плочка с различен дизайн или поне цвят, е най-новият тренд за маникюр 2021. Колкото по-пъстри и разнообразни са формите, изобразени на него, толкова по-добре. Това се забелязва от снимките в платформата за артвдъхновения Pinterest. По нейни данни, търсенията с хаштага #indienails се увеличават с всеки изминал ден, което ни кара да мислим, че тази тенденция се харесва от все повече маникюристи и техните клиенти.

Какво представляват индиноктите?

Карантинният стил, при който ноктите не са перфектни, провокира много любители на маникюра „да нашарят“ както си искат ноктите, без да се съобразяват кой знае колко с това какво е актуално. Те използват популярни символи като окото на злото, сърца, геометрични фигури, каре, както и небрежно оформени ленти в цветовете на дъгата, които разполагат където си поискат, спазвайки изискването за „негативно пространство“. Други пък ги разполагат на целия нокът, като ползват за основа по-искрящи тонове.

„Абстрактна естетика“. Това определение дава маникюристът Беатрис от „Bea Nailed It“, показвайки своето творение в Instagram. За да направи своя маникюр, тя съчетава няколко тенденции – френски маникюр в искрящозелено; ефект на естествен камък в розово; цветовете на дъгата, скрити в усмихнато цвете; животински принт в оранжево и малки очички в бяло и синьо на телесна основа.

Вижте още идеи за маникюр в този стил в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
все преди 3 години
още съм на вълна горубски сплетници
2
1
 
1
 
! Отговори
Фи преди 3 години
кичария,чалгария и пак кичария
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доста кичозно ми изглежда. :)