Какво следва след ретроградния Меркурий?

Вече може да кроите нови планове на спокойствие
24 фев 2021 21:20, Иванка Гъркова
7
Какво следва след ретроградния Меркурий?
Снимка: IStock

Последните няколко седмици бяха доста напрегнати за много от нас. Заради ретроградната фаза на Меркурий, нищо не ни вървеше, а започването на нови начинания, връзки и подписване на договори, бяха обречени на провал.

Но ето че този лош период си отива, защото от 21 февруари планетата отива директно във Водолей. Ето защо може да си отдъхнем, но все пак трябва да имаме едно наум, защото за някои неволите, свързани с въпросния транзит, все още не са приключили.

„След като Меркурий стане директен, следват две седмици, които се определят като ретро-сянка. Това е най-мекото време вследствие на ретрограда“, коментира пред Refinery29 астрологът Лиса Стардъст. И продължава, че Меркурий ще премине над Юпитер така, че ще ни накара да оценим някои връзки и ситуации в живота.

Според специалиста, през това време много неща, които са били дълбоко скрити, ще започнат да излизат наяве. Но това ще продължи някъде до 13 март, когато планетата най-накрая излиза от своята следретроградна зона на сенките.

„Енергията все още не се е променила до напълно нормалната“, добавя астрологът Лесли Хейл. Тя предупреждава, че при някои хора ще има неочаквани промени, объркване и затруднения с комуникацията.

Какво още казват специалистите за Меркурий, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
11 преди 1 месец
Еййй, да не ви е уроки - за първи път да публикувате нещо за тоз Меркуррий.
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Връзките да се научат да уважават човека до себе си и да цени някои нещта ако не ни ценят няма как да цениш закона на живота погледни ме САС едното око да те погледна със две бг поговорка ...респект означава
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма дерт искарваите каквото искате
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Знаем знаем а и слънцето сте искара на яве негкои несщта които са били във сянкя и то локирарщти а някои хора да се научат да комуникират зависи от Тех как сте се държим
2
2
 
1
 
! Отговори
Чичо преди 1 месец
Следва мрачен март в орбитата на Марс, а после - светъл април, през който ГЕРБ и Борисов ще спелят (отново) изборите.
1
0
 
4
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 1 месец
ВселенИ