От какво се страхуват и паникьосват зодиите?

Нещата, предизвикващи безспокойство
26 фев 2021 00:00, Теодора Драгоева
7
От какво се страхуват и паникьосват зодиите?
Снимка: IStock

Всички ние, от време на време, изпитваме онова усещане за свиване на стомаха на топка от нерви и притеснения. Независимо дали става въпрос за страх от болести, от това да не си изгубим работата или че партньорът ни може да ни изневерява, всички ние си имаме неща, които могат да ни причинят голямо безпокойство.

Ето и кои са нещата, които предизвикват най-голяма паника у представителите на 12-те зодии:

Овен: изпитва страх, че е отхапал повече, отколкото може да сдъвче

Вярвате или не, Овенът се тревожи най-много, че докато се опитва да жонглира с хиляди неща по едно и също време, в крайна сметка, може да се провали. Поемането на твърде много отговорности и проекти наведнъж е негова склонност, която понякога му коства много. Когато Овенът се претовари и усети, че няма да може да се справи с всичко, той започва да се притеснява и проектите му зациклят още повече.

Телец: изпада в паника, когато животът стане объркан

Телецът знае какво иска от живота, но понякога му е трудно да се нагажда към различните ситуации и да бъде по-гъвкав. Когато плановете му се объркат, Телецът е поразен от паника и безпокойство и започва отчаяно да се чуди как да се нагоди към промените. Всичко това му носи още по-голямо чувство на несигурност и притеснение. Телецът просто не може да приеме, че във Вселената цари хаос, към който той трябва да може да се нагоди.

Близнаци: усещат безпокойство, когато се чувстват в капан

Паническия страх на Близнаците носи усещането, че са в капан, от който не могат да избягат. Тълпите, опашките, ограничителните мерки, задънените улици, застоят в кариерата или във връзката, могат да накарат хората от този знак да изпитват истинска тревожност. Попадането в капана на рутината носи огромно безпокойство на будните Близнаци. Прагът им на скука е много нисък и те мразят застоя от дъното на душата си.

Вижте от какво се страхуват и останалите зодии в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: астрологиястрахзодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не сме зодии
1
5
 
7
 
! Отговори
Бау преди 3 години
страхуват се от .... ваксините! :D