Пролетта иде - няколко идеи за свеж маникюр

Лесноизпълними в домашни условия
26 фев 2021 20:10, Иванка Гъркова
1
Пролетта иде - няколко идеи за свеж маникюр
Снимка: IStock

Пролетта ни кара да внесем малко повече цвят в ежедневието. Освен че оставяме на заден план по-тъмните дрехи в гардероба, се стремим да носим по-пъстри неща, които подобряват настроението и с тях никога не бихме останали незабелязани. Разбира се, гримът и маникюрът ни също трябва да се открояват.

То е ясно, ноктите през този сезон ще са пълни с цветя, но освен идеите с тях, които никога няма да излязат от мода, има някои тенденции, които можем да следваме.

Тази пролет по-артистичните маникюри – украсени с геометрични фигури и щрихи от четките за рисуване на художниците, ще завладеят въображението на жените.

Различните разновидности на синия цвят, предимно по-светли, бебешки, ще са основен акцент в много пролетни маникюри. Те се комбинират с черно, бяло, златисто и сребристо, за да може да се получи мраморен или друг често използван ефект от последните месеци.

Ето няколко идеи за маникюр със син цвят, които да изпробвате у дома:

1. Като естествен камък

Така наречените мраморни нокти все още са доста търсени от много жени, харесващи естествените камъни. Те желаят да им направят техните окраски, а синият цвят е идеален за това.

Преливането между синьо и златисто стана истински хит тази зима, като ще продължи да се прави и през пролетта. Но „мраморът“ може да се получи със смесването на бяло и сиво – на целия нокът или само на върха.

2. Пъстри петна

Тази идея е лесноизпълнима у дома. Трябват ви два основни цвята – син и бял, както и трети – черен, с тънка четка, за точки или други геометрични фигури, които да направите върху някои плочки.

След като е поставена бяла основа, се прави петно – по-безформено и нестандартно, а върху него – асиметрично разположени точки.

Много от пролетните маникюри с този ефект ще наподобяват и пъстрите великденски яйца на петна, които много от нас боядисват.

 

Вижте още идеи за артистичен маникюр в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
1
 
! Отговори
всеки нокът преди 3 години
трябва да е различен, иначе си комплитли олд фешън