Какво ви очаква в любовта в първата седмица на март?

Седмичен любовен хороскоп 1-7 март
1 мар 2021 18:50, Ивета Иванова
4
Какво ви очаква в любовта в първата седмица на март?
Снимка: Pixabay

Овен

Първите няколко дни от седмицата по отношение на любовните емоции ще са доста безцветни. Последните, за сметка на това, ще са наситени с бурни преживявания. За обвързаните представители на вашия знак тия преживявания може да са резултат от противоречия, но за необвързаните ще са повод за радост.

Телец
 
Подбирайте внимателно хората, с които общувате. Поведението им ще се отрази на настроението, а от там и на връзката ви. По-добре сами със себе си или единствено с любимия човек, отколкото в компанията на намусени и сърдити индивиди, които ви карат да виждате света през „криво огледало“.
 
Близнаци
 
Ако имате да уреждате някакви недоразумения с любимия човек, направете го преди четвъртък, когато Марс ще навлезе във вашия знак. След това ще е добре изобщо да не си насрочвате срещи. Ще сте доста по-раздразнителни от обикновено и може да кажете или направите нещо, за което дълго, дълго да съжалявате.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Православен преди 3 години
*** с грайфери.Златен душ.Дълбоко гърло.Светата троица, Амин!!!
2
0
 
0
 
! Отговори
То си личи преди 3 години
Спасяването на евреите последните 2-3 месеца е предимно тема на миналото, предходното, което се е случило "със сигурност" преди, макар да не е изобщо документално доказано извън общи приказки, и най-вече с психопоправката , преди ви пускахме да се приберете в Израел но вече НЕ, паспорта, полицията, и влака към концлагера ?
1
1
 
0
 
! Отговори
Mr Policeman преди 3 години
"Мен изобщо не ми дреме, на никой не му дреме", за евреи изобретатели в бг, това е любовта на бг към който прави " руската" ваксина