Седмичен любовен хороскоп за 1 – 7 март

Месецът започва динамично
1
Седмичен любовен хороскоп за 1 – 7 март
Снимка: Istock

Неочаквани вълнения и любовен прилив. Така започва март месец за любовта. Ще се радваме на подкрепата на Марс, Венера, Уран. Ще търсим разнообразието във връзката си. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Вашата управляваща планета Марс ще премине в знака на Близнаци, а това означава, че енергийното ниво също се променя. Либидото ви ще се повиши, ще имате нагласата да обсъждате любовни желания с любимия човек или пък с потенциален нов партньор. Много от вас ще се впускат и в рисковани флиртове.

Телец

Марс все още се движи през вашия знак, така че не забравяйте да се възползвате максимално от тази негова енергия, особено в любовен план! Магнетизмът ви ще привлича с лекота вниманието на противоположния пол. Но тази седмица планетата на любовта Венера ще се хармонизира с Уран, който сега е във вашия знак. Очаквайте чудеса в любовта, Телци!

Близнаци

Време е да се „събудите“, Близнаци! Марс влиза във вашия знак за първи път от две години, като ви дава невероятно предимство по отношение на сексуалните въпроси. През следващите няколко седмици ще имате повече смелост и добри възможности да получите това, което искате в любовта. Ако имате сериозна връзка, с любимия човек може да реализирате някаква ваша идея например. Необвързаните също няма да скучаят.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 3 години
bravo takmo ste se otarvem ot dosadnici napreddddd