Няколко причини мъжете да изневеряват

Стресът може да повлияе по различен начин на мъжете
40
Няколко причини мъжете да изневеряват
Снимка: Istock

Изневярата е едно от най-непростимите прегрешения в любовта. Повечето хора не са склонни да прощават изневяра. Често тя е причината за раздяла и прекратяване дори на дълготрайни бракове. Всеки има своята причина да изневери. С различните партньори и самите причини не са сходни. Голямо значение има цялостното взаимодействие в една връзка.

Ето няколко причини мъжете да изневеряват.

Те търсят изход

Ако нещата във връзката ви не вървят, партньорът ви може да е започнал да ви изневерява, за да си намери друга половинка, с която да ви замени. Това е много често срещана стратегия. Никой не иска да е сам, а и не всички мъже проявяват достатъчно мъжество, за да се изправят срещу половинката си и да заявят, че вече не я обичат и просто си тръгват. Повечето мъже, а и жени предпочитат да намерят друг партньор преди да зарежат настоящия. Една от причините да ви изневерява е тази.

Той търси по-дълбока връзка

Понякога връзката се изгубва някъде по пътя. С времето партньорите се отдалечават. Ако мислите, че само жените имат нужда от дълбока емоционална връзка, грешите. Мъжете имат не по-малко нужда от дълбочина в отношенията си с нежната си половинка. Когато по някаква причина те усетят, че тази връзка е нарушена, започват да я търсят на друго място.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


40
Още по темата: флиртизневяраинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
4
 
6
 
! Отговори
7799 преди 1 месец
До Анонимен

До 32

Не е така, в повечето случаи мъжете са тези които изневеряват, заради егото си и да избият комплекси че още стават горе-долу.
Ако мъжът е истински качествен материал, тогава не би изневерил без значение колко жени го свалят.
Въпрос на ценностна система.
30
1
 
17
 
! Отговори
Чичо преди 1 месец
От момента ,в който на жената ,,главоболието,,и стане навик и започне да възприема секса като задължение,а не като удоволствие-резултата е ясен.
29
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много от жените въобще не им пука дали мъжа е обвързан.Даже го имат за плюс ,че няма да тръгне да се хвали.
А в нашия манталитет е мъж да не отказва на жена.
Та истината е ,че ако една горе долу добре изглеждаща жена вдигне мерника на някой, почти сигурно е предал позицията.
А иначе, естествено че не е хубаво.
28
1
 
10
 
! Отговори
аз да ви обадя преди 1 месец
Като поживеете година -две и си дадете сметка , че нямате толкова общо с жена си , а в същото време нямате смелост да й го кажете....
27
3
 
2
 
! Отговори
Jv преди 1 месец
Повечето го правят за егото си.
26
2
 
4
 
! Отговори
Пак до 28 преди 1 месец
Паралелно с брака са били установени и обичаи, благодарение на които хората да могат да си начешат мерака извънбрачно без това да се счита за грях или за закононарушение.
Но за да се пише повече по тази тема изисква и повече време, а аз отивам на работа.
Лек и ползотворен ден на всички.
25
1
 
8
 
! Отговори
До Real /28/ преди 1 месец
Според историческите и социологическите теории бракът е възникнал заедно с патриархата, когато възниква и частната собственост. Мъжът вече става основната трудова сила, може да заделя повече продукти, отколкото са му необходими, за да преживява. Така натрупва някакво лично богатство и затова иска да е сигурен, че то ще бъде наследено от деца, които са негови.
Тогава възникват ритуали, с които се бележи началото на съжителството на една двойка, обетите за вярност и за вечност на съюза им.
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Господаря на ефира 14

Това правило само за мъжете ли важи?
Или и жената може да си позволи от време навреме да разнообрази менюто?
23
4
 
8
 
! Отговори
Real преди 1 месец
Хората допреди 2 хил. години, което за човешката еволюция е нищо, са били полигамни. С религията идва брака и обет за вярност, за да се гледат по-лесно децата, които са се раждали много повече и да няма толкова сираци. Сега хората не правят толкова деца, а и да се разделят обикновено си ги гледат. Който си му е добре с половинката да си стои с нея/него, но на който му е писнало, да разнообрази. Това може даже да подсили връзката.
22
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
всяка 2ра *** статия е, защо мъжете изневерявали. Айде по - сериозно. Жените изневеряват многи по - често и после обясняват аз не съм такава. За първинпът ми е. То просто се случи.
21
3
 
2
 
! Отговори
До 25 преди 1 месец
Това е хубаво.
Наистина се радвам за теб.
20
12
 
7
 
! Отговори
Фен слави трифонов преди 1 месец
Аз след години мъки в брака с жена ми изневерих по време на банкет с колега - директно ме рендоса и ми обрули кайсиите ЯКО, оттогаяа вея знамето на дъгата и съм яростен привърженик на славуцата трифонов. Сега съм по- обезкосмен и поддържан от косматата ми, мустаката жена.
19
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз акам
18
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма по хубаво нещо от изневярата!
Стига да е с нещо като това на снимката.
17
3
 
14
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 1 месец
Имам много красива и добра жена,с която живея от 10 г.За изневяра ,въобще не съм си и помислял.
16
3
 
7
 
! Отговори
До 14 преди 1 месец
Ти яж леща, пък жена ти ще фане някой стек.
15
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Изневярата просто улеснява края. Краят е настъпил доста време преди изневярата по други причини, които най-често са егоизмът и нежеланието да се раздавате за другия партньор. Изневярата е оповестяване на края, а често е и ново начало.
14
2
 
27
 
! Отговори
aa1830 преди 1 месец
Аз не съм изневерявал, просто в един момент човек решава че не иска повече да продължава. При мен - винаги бях виновен за нещо, изпадаше в някви крайни състояние... Писна ми накрая и нито ми се изневеряваше, нито секс ми се правеше, нито ми се участваше в някви драми.... Та такам!
13
2
 
26
 
! Отговори
Киро Жарта преди 1 месец
Винаги съм харесвал секса с жена си! И никога нямаше да и изневеря,ако не я болеше толкова често главата! Познато ви е нали?
12
9
 
16
 
! Отговори
Господаря на ефира преди 1 месец
Не може цял живот да ядеш боб.Трябва и леща от време на време.Стига женати да не разбере