Няколко причини мъжете да изневеряват

Стресът може да повлияе по различен начин на мъжете
40
Няколко причини мъжете да изневеряват
Снимка: Istock

Изневярата е едно от най-непростимите прегрешения в любовта. Повечето хора не са склонни да прощават изневяра. Често тя е причината за раздяла и прекратяване дори на дълготрайни бракове. Всеки има своята причина да изневери. С различните партньори и самите причини не са сходни. Голямо значение има цялостното взаимодействие в една връзка.

Ето няколко причини мъжете да изневеряват.

Те търсят изход

Ако нещата във връзката ви не вървят, партньорът ви може да е започнал да ви изневерява, за да си намери друга половинка, с която да ви замени. Това е много често срещана стратегия. Никой не иска да е сам, а и не всички мъже проявяват достатъчно мъжество, за да се изправят срещу половинката си и да заявят, че вече не я обичат и просто си тръгват. Повечето мъже, а и жени предпочитат да намерят друг партньор преди да зарежат настоящия. Една от причините да ви изневерява е тази.

Той търси по-дълбока връзка

Понякога връзката се изгубва някъде по пътя. С времето партньорите се отдалечават. Ако мислите, че само жените имат нужда от дълбока емоционална връзка, грешите. Мъжете имат не по-малко нужда от дълбочина в отношенията си с нежната си половинка. Когато по някаква причина те усетят, че тази връзка е нарушена, започват да я търсят на друго място.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: флиртизневяраинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
4
 
7
 
! Отговори
7799 преди 3 години
До АнонименДо 32Не е така, в повечето случаи мъжете са тези които изневеряват, заради егото си и да избият комплекси че още стават горе-долу.Ако мъжът е истински качествен материал, тогава не би изневерил без значение колко жени го свалят.Въпрос на ценностна система.
21
2
 
17
 
! Отговори
Чичо преди 3 години
От момента ,в който на жената ,,главоболието,,и стане навик и започне да възприема секса като задължение,а не като удоволствие-резултата е ясен.
20
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много от жените въобще не им пука дали мъжа е обвързан.Даже го имат за плюс ,че няма да тръгне да се хвали.А в нашия манталитет е мъж да не отказва на жена.Та истината е ,че ако една горе долу добре изглеждаща жена вдигне мерника на някой, почти сигурно е предал позицията.А иначе, естествено че не е хубаво.
19
1
 
10
 
! Отговори
аз да ви обадя преди 3 години
Като поживеете година -две и си дадете сметка , че нямате толкова общо с жена си , а в същото време нямате смелост да й го кажете....
18
3
 
2
 
! Отговори
Jv преди 3 години
Повечето го правят за егото си.
17
4
 
8
 
! Отговори
Real преди 3 години
Хората допреди 2 хил. години, което за човешката еволюция е нищо, са били полигамни. С религията идва брака и обет за вярност, за да се гледат по-лесно децата, които са се раждали много повече и да няма толкова сираци. Сега хората не правят толкова деца, а и да се разделят обикновено си ги гледат. Който си му е добре с половинката да си стои с нея/него, но на който му е писнало, да разнообрази. Това може даже да подсили връзката.
16
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
всяка 2ра *** статия е, защо мъжете изневерявали. Айде по - сериозно. Жените изневеряват многи по - често и после обясняват аз не съм такава. За първинпът ми е. То просто се случи.
15
3
 
2
 
! Отговори
До 25 преди 3 години
Това е хубаво. Наистина се радвам за теб.
14
12
 
7
 
! Отговори
Фен слави трифонов преди 3 години
Аз след години мъки в брака с жена ми изневерих по време на банкет с колега - директно ме рендоса и ми обрули кайсиите ЯКО, оттогаяа вея знамето на дъгата и съм яростен привърженик на славуцата трифонов. Сега съм по- обезкосмен и поддържан от косматата ми, мустаката жена.
13
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма по хубаво нещо от изневярата!Стига да е с нещо като това на снимката.
12
3
 
14
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Имам много красива и добра жена,с която живея от 10 г.За изневяра ,въобще не съм си и помислял.
11
3
 
7
 
! Отговори
До 14 преди 3 години
Ти яж леща, пък жена ти ще фане някой стек.
10
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изневярата просто улеснява края. Краят е настъпил доста време преди изневярата по други причини, които най-често са егоизмът и нежеланието да се раздавате за другия партньор. Изневярата е оповестяване на края, а често е и ново начало.
9
2
 
27
 
! Отговори
aa1830 преди 3 години
Аз не съм изневерявал, просто в един момент човек решава че не иска повече да продължава. При мен - винаги бях виновен за нещо, изпадаше в някви крайни състояние... Писна ми накрая и нито ми се изневеряваше, нито секс ми се правеше, нито ми се участваше в някви драми.... Та такам!
8
3
 
26
 
! Отговори
Киро Жарта преди 3 години
Винаги съм харесвал секса с жена си! И никога нямаше да и изневеря,ако не я болеше толкова често главата! Познато ви е нали?
7
9
 
16
 
! Отговори
Господаря на ефира преди 3 години
Не може цял живот да ядеш боб.Трябва и леща от време на време.Стига женати да не разбере
6
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изневеряват комплексарите, те имат нужда от одобрение или самодоказване-------Да.А некомплексарите се доказват като ядат една и съща манджа 30 години.
5
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До SSЗащо си обещавал такива глупости?
4
3
 
8
 
! Отговори
SS преди 3 години
Никога не бих изневерил на моето азиатско цвете.Вече 26,5 год сме заедно.Някога тя ми спаси живота.Обещах и ,че ще я пазя и ще се грижа за нея докато съм жив.И си спазвам обещанието.
3
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изневеряват комплексарите, те имат нужда от одобрение или самодоказване.