Зодиите, които разбиват сърца

Вижте кои са те
5 мар 2021 17:45, Ивета Иванова
1
Зодиите, които разбиват сърца
Снимка: Pixabay
Тези зодии могат да са студени и безчувствени във връзките. Те не се трогват лесно, не мислят, че нараняват околните, продължават напред бързо и разбиват сърца. Предпочитат флиртовете и трудно се обвързват сериозно. Вижте кои са, според "Pink Villa".

Близнаци
 
Близнаците са много палави, хитри и обичат да играят игрички. Иначе им доскучава. Сериозните и дълги връзки им стават еднообразни, затова често флиртуват, изневеряват, сменят партньорите, дори да са се влюбвали. Те са чаровници и общителни, могат да ви омаят много лесно и да ви убедят, че са единствените за вас и че ви обичат много силно. Обсипват ви с любов, внимание, правят жестове, но после им омръзва, искат тръпка, нещо ново и различно. Така ви разбиват сърцето.
 
Стрелец
 
Проблемът при Стрелците е, че те се концентрират върху себе си и обръщат внимание основно на себе си. Искат да се поглезят, да опитат от всичко, да се забавляват много. Лъчезарни, весели и добродушни са, но дългите връзки не са за тях. Те обичат да приключенстват, пътуват много, общуват с доста хора и не усещат, че понякога прекрачват границата като флиртуват, докато са обвързани. Рядко поставят нуждите на друг на първо място, затова ще ви разбият сърцето. Свободолюбиви са.
 

1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С мъж - зодия Близнаци - за нищо на света.