Какво ще ни донесе новолунието в Риби на 13 март

Възможно да се чувстваме по-неспокойни
10 мар 2021 19:01, Михаела Лазарова
4
Какво ще ни донесе новолунието в Риби на 13 март
Снимка: Istock

На 13 март настъпва поредното новолуние, този път в знака на зодия Риби. То носи мека енергия, която ни вдъхновява да мечтаем, да създаваме и да си се представяме в по-добра реалност. Много е важно как ще използваме тази енергия на Луната относно нашите мисли, думи и действия.

Хубаво е да отделим малко време, в което да останем сами със себе си, да помечтаем за хубави неща. Но по време на новолунието в Риби, Венера и Нептун също ще бъдат в тясно съответствие една с друга. Тази комбинация от енергия може да активира сърдечната ни чакра и да ни вдъхнови да се задълбочим в една по-сериозна и по-голяма любов.

Венера и Нептун могат да привлекат любовта, изцелението на сърцето и пробуждането му. Ако на този етап има объркване в любовния живот, не бързайте с крайните решения, чуйте и сърцето си, интуицията си.

Нептун е планетата на интуицията и слушането на вътрешния ни глас. Понякога той може да замъгли някои обстоятелства или да направи неясно това как гледаме на нещата край себе си.

Ако сте търсили яснота, особено по отношение на любовна връзка, може също да откриете, че това новолуние в Риби носи ново вдъхновение, което ще ви насочи.

От друга страна Венера ще продължава да ни подкрепя във връзките, били те романтични, с близки, както и ще подкрепя финансите. В случай, че изпитвате напрежение в някоя от тези области, това новолуние може да ви вдъхнови да направите нови стъпки или да погледнете на някои ситуации по нов начин.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За мен "изцеление" няма, достатъчно игрички, "откровения" и обиди понесох, че вече не желая да гледам мъжете в очите, не искам нови порции гадости, стари млади няма значение.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Новолуние в риби ми звучи като наводнение може и да е от глупост но е наводнение на глупостта на управляващите
1
0
 
4
 
! Отговори
Луна президент преди 3 години
Ще донесе, локдаун.