Седмичен любовен хороскоп за 15 – 21 март

Венера и Плутон ще засилят любовта
15 мар 2021 11:17, Михаела Лазарова
5
Седмичен любовен хороскоп за 15 – 21 март
Снимка: Istock

Тази седмица определено ще мечтаем повече, когато става въпрос за любовта и романтиката. Ще ни бъде по-лесно да изглаждаме недоразуменията. Венера и Плутон ще засилят любовта по най-добрия възможен начин. Време е да флиртуваме и да използваме своите качества, за да получим това, което наистина искаме. Повече за всяка зодия, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тази седмица Венера ще се премести във вашия знак и вие веднага ще забележите промяната в любовния ви живот. Всичко ще стане по-вълнуващо за вас. Необвързаните с лекота ще привличат вниманието на потенциални нови партньори. С подкрепата на Венера ще изглеждате невероятно, ще се чувствате прекрасно. Използвайте тази енергия добре!

Телец

Колко силна е любовта ви, Телци? Тази седмица ще си помислите сериозно какво наистина означава за вас любимият човек. Може би двамата ще осъзнаете, че връзката ви се е задълбочила напоследък и това ще ви носи радост. От физическа, емоционална, духовна и дори интелектуална страна, вие ще бъдете на една и съща вълна. Желанието ви да сте повече време заедно ще се материализира.

Близнаци

Венера ще окаже влияние и на социалния живот на Близнаците, който ще бъде по-вълнуващ, ще има интересни срещи и нови възможности за запознанства. От това могат да се възползват самотните представители на зодията. Ако вече си имате любим човек, тогава химията между вас ще се усеща още по-силно. Периодът е подходящ да си отдадете повече време един на друг, да внесете разнообразие в отношенията. Ще се чувствате приятно с партньора. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 3 години
Много- ви-обичам, госпожо Михаела Лазарова,.....Ако- нямате- брак, обадете- ми- се ....0889 169 623 ....