Открийте двойките карти и играйте за 1 от 20 ваучера по 50 лв. за пазаруване в Lidl

Проверете находчивостта си в играта "Време за вино"
Обновена: 18 мар 2021 10:32 | 18 мар 2021 10:32, Александър Попов
8
Открийте двойките карти и играйте за 1 от 20 ваучера по 50 лв. за пазаруване в Lidl

От 18 март до 28 март всички читатели на Dnes.bg могат да изпробват уменията си в нашата нова игра "Време за вино".

Проверете паметта и находчивостта си като откриете за възможно най-кратко време двойка еднакви карти. След като отворите всички двойки карти, може  да се опитате да подобрите резултата си или  да въведете данните си и да натиснете бутона "Запиши резултат". Вашият резултат ще се покаже в колона "Временно класиране".

Нашият партньор "Лидл България" предоставя като награда за участниците 20 броя ваучери за пазаруване на стойност 50 лв. всеки. Те могат да бъдат използвани само и единствено за покупка на хранителни/не хранителни стоки в магазини Lidl на територията на България.

На 29 март жури ще изтегли на случаен принцип 20 от участниците, всеки от които ще спечели по 1 ваучер.

Имената на печелившите ще бъдат обявени на страницата на сайта и/или фейсбук страницата на dnes.bg, ще бъде изпратен и имейл на всеки от печелившите, с който ще бъдат уточнени подробностите по получаването на наградата.

Спечелената награда не може да бъдат заменяна за пари в брой.

Играйте "Време за вино" тук

Всички условия за играта вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: winememory
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
У преди 3 години
Аз имам съвсем противоположно на коментиралите мнение за Лидл. Инструментите са с добро за цената качество. Ако нещо не ти хареса, няма да те мотат, а връщат парите даже в брой. Миналото лято пред мен върнаха бъркалка за бетон, без даже да я бяха изчистили. Тази машина е била на строеж 100%, обаче не ги питаха . Пробвайте с т нар. гаранция в магазин за инструменти, най- много да чакате месец, после ако стане беля пак и пак. Пари назад няма!
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Lisl + е най-голямата измама! Пускат няколко бройки от уж намаления артикул, които свършват за минути, а после продават други разновидности от същия артикул, само че за които се оказва че lidl + не важал, и така лъжат хиляди хора! На много малко хора след това им се разправя след като разберат че са излъгани, и за това не се връщат да си искат парите. А на всичкото отгоре измамниците от Lidl нямат информация като Кауфланд, така че предявяването на рекламация е много по-трудно и изисква куп нерви
2
3
 
5
 
! Отговори
до 1 преди 3 години
Регистрацията отнема 30 секунди. Не го знам какъв е тоя компютърен специалист, ама майка ми на 77 се регистрира сама и си го използва Lidl Plus. За баща ми да не говоря- той е на 74, но си е компютърджия, та е излишно да казвам, че и той се оправи.
1
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лидл са много приличен магазин, ама да вземат да махнат тия ПЛЮС по стоките, щото компютърен специалист не можа да се регистрира .....От тогава не съм спъпвал в магазина им....