Обичани или мразени: Зодия Овен и защо крайностите ги привличат?

Вижте повече за тази зодия
19 мар 2021 19:23, Теодора Драгоева
24
Обичани или мразени: Зодия Овен и защо крайностите ги привличат?
Снимка: IStock

Хората родени под знака на Овена (от 21 март до 20 април) са силни, властни, енергични и смели. Като първа зодия в зодиака, те искат да бъдат първи във всичко. Освен това те правят всичко възможно, за да останат на върха. Понякога тяхната многоизмерна личност обърква хората. Силните им страни могат да се превърнат в техните най-големи слабости. Когато срещнете Овен в живота си, ще ви изникнат много въпроси, но отговорите никога няма да са ви съвсем ясни.

А ето и 10-те основни причини, поради които хората от зодия Овен са толкова трудни за разбиране и обикновено са или много обичани, или силно мразени:

1. Поставят нуждите си над всичко

Овните са трудни за разбиране, защото са егоцентрични. Те се грижат повече за себе си, отколкото за всеки друг в живота си. В случай, че имате партньор от тази зодия, приемете, че той/тя никога няма да се фокусира твърде много върху вас. Някои хора намират егоистичната природа на Овена като твърде неприятна черта от характера му. Истината обаче е, че ако имате в живота си амбициозен Овен, той ще върви към върха, бутайки/теглейки и/или дърпайки и вас в тази посока. Той може да бъде ваш основен мотиватор, двигател, инициатор, вдъхновител и т. н. Не е зле да имате такъв човек в близкия си кръг!

2. Агресивни са наистина

Овенът е огнен знак, така че не е чудно, че действа агресивно. Все пак планетата управител на тази зодия е войнственият Марс! Тази агресивност и избухливост на хората от зодия Овен може да накара хората около тях да разберат погрешно намеренията им. Това е и причината Овните да бъдат възприемани като груби, свадливи и неприятни. Именно затова хората от този знак се сблъскват неведнъж в живота си с болезнено отхвърляне. Това отхвърляне пък може да ги накара да станат още по-арогантни, заядливи и склонни към драма.

А дали са много упорити и още за зодия Овен вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: астрологияОвензодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 16 и 18Мне пич, не съм ти дала минус аз, щото сега видях коментара ти. Самодостатъчна в смисъл, че мога да върша всякаква работа, мога да изкарвам пари, чувствам се перфектно без хора около мен. Колкото до вибратор...хъм, всяка относително по млада жена (без значение от зодията) може да си забърше мъж по избор, когато и ако и се притиска такъв. Много са, навсякъде са и са адски лесни.
21
2
 
0
 
! Отговори
Несмезодий преди 3 години
Както за прасетата има Коледа, така и за уфцете има Гергьовден.
20
1
 
2
 
! Отговори
...except me... преди 3 години
Баща ми е овен и много лесно палеше от нищо, но стигна ли 40 улегна и се укроти. Никога не съм вярвала, че ще се омъжа за овен, защото сме страшно различни с огнените зодии, но и при мен така се получи. Аз съм козирог и ако говорим за амбициозност и последователност мисля, че сме няколко нива нагоре от повечето овни.Доста ми е странно, че това е от водещите им характеристики.
19
1
 
2
 
! Отговори
Зодия преди 3 години
Отвраааааатт.
18
1
 
1
 
! Отговори
Менко на 49 вдовец преди 3 години
До 15, на мига ми даде минус.... не неси агресивна не....
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 12 я кажи рибко, ти ква' зодийка си?
16
5
 
1
 
! Отговори
Менко на 49 вдовец преди 3 години
До 15: щом си си самодостатъчна изхвърли вибра,,,тора и да говорим после.....!!!!!!
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 10Повечето неща НЕ важат за мен и обкръжението ми (повечето сме овни). Не съм агресивна, конфликтна, нито съм инат особено много. Може да се каже, че съм припряна, че обичам да се налагам ( когато съм права), малко ми липсва емпатията и съм си самодостатъчна, но не смятам че това са толкова лоши черти ;))
14
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 8Е, че то всяка 2 ра жена отговаря на изискванията ти не пич ;)
13
1
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До ЩирлицПоласкан съм,че коментарите ми не те дразнят чак толкова много!...А забележката ти говори добре повече за теб,отколкото за мен!
12
9
 
10
 
! Отговори
(-_-) преди 3 години
Аз пък смея да твърдя, че овните са най-големите темерути и типигьози от целия зодиак. Жената е овен и по-просто г ове до едва ли съм срещал, имах и една шефка овен.. Пази боже! Толкова п р оста, че изгони най-кадърните си служители.Та, опазил бог от овен б ахти нещастието!
11
2
 
15
 
! Отговори
Коч преди 3 години
Абе така се знае за ОВЕНА-влак и овен като се срещнат ,влака се измества от линията!
10
2
 
10
 
! Отговори
IT-спец преди 3 години
аз като овне мога да кажа че написаното е много истина.. агресивни сме но не и без причина, някои са коментирали по доло за самочувствие, да така е имаме голямо (но има покритие) разбира се че съм си намирал майстора но когато овен прави нещо винаги има план B и C, тоест при намиране на майстора по точно на майстора му се стъжнява много повече всичко поради добре планирано действие (от към овена).. но като цяло мисля че сме положителни и добри хора съдя по себе си и по мои овни приятели...
9
2
 
6
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
До ПроСоТоСега разбрах,защо ми допадат твоите коментари.И аз съм Овен.
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да е средна на ръст 165-170,килограмите да са и нормалните спрямо ръста,със стегнати задни части и средни на големина стегнати гърди!!
7
2
 
3
 
! Отговори
Овенка преди 3 години
До 6Я да чуем за изискванията, кой знае може да покрием 1-2 ;)
6
7
 
1
 
! Отговори
До 3 преди 3 години
Няма такъв шанс,това че търся овенка не значи че ще се хвана със всяка от тази зодия,имам доста високи изисквания за външен вид ;)
5
3
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До АкулатаЩом можеш да пишеш тук,би трябвало и да можеш да четеш!Ето нещо,което би могъл да прочетеш,ако са беше напънал:-Велики представители на "Овен",повлияли на света:-"ОвидийРене ДекартВинсент ван ГогХанс Кристиан АндерсенТомас ДжеферсънЛеонардо да ВинчиДруги интересни личности, родени под знака на Овена: Джоан Крауфорд ,Тенеси Уилямс , Джакомо Казанова , Марлон Брандо, Спенсър Трейси , Леополд Стоковски."Само ЧАСТ о "общността"!Отделно има за българи,родени под тоя знак!
4
22
 
7
 
! Отговори
Акулата преди 3 години
Овните са мега прости селски билкии с претенции *** и арогантни обикновенно си го намират в живота ... кой да ги извози и изклати . Просто имат големи претенции но нямат покротие тоест мозък.
3
3
 
5
 
! Отговори
:)) преди 3 години
До Анонимен 1Много внимавай да не налетиш на разярена слоница,че как ще се откопаваш от купчината направо не ми се мисли!