Обичани или мразени: Зодия Овен и защо крайностите ги привличат?

Вижте повече за тази зодия
19 мар 2021 19:23, Теодора Драгоева
24
Обичани или мразени: Зодия Овен и защо крайностите ги привличат?
Снимка: IStock

Хората родени под знака на Овена (от 21 март до 20 април) са силни, властни, енергични и смели. Като първа зодия в зодиака, те искат да бъдат първи във всичко. Освен това те правят всичко възможно, за да останат на върха. Понякога тяхната многоизмерна личност обърква хората. Силните им страни могат да се превърнат в техните най-големи слабости. Когато срещнете Овен в живота си, ще ви изникнат много въпроси, но отговорите никога няма да са ви съвсем ясни.

А ето и 10-те основни причини, поради които хората от зодия Овен са толкова трудни за разбиране и обикновено са или много обичани, или силно мразени:

1. Поставят нуждите си над всичко

Овните са трудни за разбиране, защото са егоцентрични. Те се грижат повече за себе си, отколкото за всеки друг в живота си. В случай, че имате партньор от тази зодия, приемете, че той/тя никога няма да се фокусира твърде много върху вас. Някои хора намират егоистичната природа на Овена като твърде неприятна черта от характера му. Истината обаче е, че ако имате в живота си амбициозен Овен, той ще върви към върха, бутайки/теглейки и/или дърпайки и вас в тази посока. Той може да бъде ваш основен мотиватор, двигател, инициатор, вдъхновител и т. н. Не е зле да имате такъв човек в близкия си кръг!

2. Агресивни са наистина

Овенът е огнен знак, така че не е чудно, че действа агресивно. Все пак планетата управител на тази зодия е войнственият Марс! Тази агресивност и избухливост на хората от зодия Овен може да накара хората около тях да разберат погрешно намеренията им. Това е и причината Овните да бъдат възприемани като груби, свадливи и неприятни. Именно затова хората от този знак се сблъскват неведнъж в живота си с болезнено отхвърляне. Това отхвърляне пък може да ги накара да станат още по-арогантни, заядливи и склонни към драма.

А дали са много упорити и още за зодия Овен вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: астрологияОвензодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
18
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
след като попремигах малко :-"Това пък от къде дойде?" осъзнах,че влизаме в "Овен"..Е,като типичен представител на "Овните",мога да ви кажа:-Ние сме много СВЕСТНИ същества!..Верно сме агресивни ПОНЯКОГА,не си падаме по това некой да ни командери,често избухваме ПРИБЪРЗАНО,но и много бързо,почти светкавично ядът ни преминава,НЕ "ГОНИМ КАРЕС" на никого,прощаваме и забравяме../макар че можем и да помним дълго време/,..и НЕ сме егоцентрици чак толкова,просто се уважаваме../свършиха знаците./
1
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно затова си търся жена зодия овен,искам истинска разярена тигрица в леглото!!